Laura Fygi Zoetermeer JazzHet nieuwe seizoen van Fascinating Jazz is in het Hotel Golden Tulip Zoetermeer op een spectaculaire manier van start gegaan. In een volledig uitverkochte zaal mocht het publiek genieten van een optreden van Laura Fygi. Zij werd begeleid door mede-muzikanten Vincent Grit op piano, Hans Lass op contrabas en Rafael Tahapary op percussie.

Laura Fygi heeft opgetreden in o.a. Europa, Zuid-Amerika, Azië en China. Ze haat sleur en zoek steeds naar vernieuwingen. Het zingen met de meidengroep Centerfold en samenwerkingsverbanden met grootheden als Toots Thielemans, Michel Legrand en Michael Franks hebben haar gebracht waar ze nu is. Ook won ze een Edison, ontving ze diverse gouden en platina platen en speelde zij in Singapore de hoofdrol in haar favoriete musical Victor/Victoria.

FascinatingJazz 16  FascinatingJazz 23 

Het publiek reageerde enthousiast op de bekende nummers zoals: It's Wonderful, Let there be love, C'est si bon en Diamonds are a girl's best friend. Op verzoek van de organisator Gerhard ten Hoopen zong zij ook het prachtige nummer 'Vincent' dat gaat over het leven van Vincent van Gogh.

Video en Foto's door: Ernst van Erkelens en Ineke van der Sman, meer foto's op: www.zonerama.com/ZoetermeerJazz/Album/4021293 

-advertenties-

-goede doel-