crazy saleDecember is altijd een dure maand. Maar de Dorpsstraat denkt graag met je mee. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 januari vindt daar een spectaculaire opruimings- en kortingsactie plaats. Kortingen van 40, 50 tot zelfs 80% worden grif gegeven.

Mooie kleding en schoenen voor volwassenen en kinderen, prachtige lingerie, een hippe bril of zonnebril bij de opticien, originele artikelen voor het interieur, hobby-artikelen, goede kinderboeken, mooi speelgoed, bordspellen, outdoor-artikelen, stoffen en naaimachines, dierenbenodigdheden, fairtrade woon accessoires uit Afrika, Azië  en Latijns-Amerika, je kunt het zo gek niet verzinnen!

Natuurlijk zijn er ook aanbiedingen voor de inwendige mens: verse afhaalcurries,  lekkere kaas, Italiaanse olijfolie en azijn, wijnen en bieren, een gezond visje en broodjes van de warme bakker. 

Ook enkele restaurants en lunchcafés doen mee met Crazy Sales, zodat je tussen het winkelen door voordelig koffie met gebak kunt nuttigen of op vrijdag 12 januari tegen te gekke prijzen van een 5- of 6-gangen diner kunt genieten.

-advertenties-

-goede doel-