overval geldloperDrie mannen hebben woensdagochtend 16 december een overval gepleegd bij Winkelcentrum Meerzicht. Met een wit bestelbusje werd de muur bij een pinautomaat aan de Middelwaard geramd. Het gaat waarschijnlijk om een overval op een geldloper die de pinautomaat kwam bijvullen. Het gaat om de achterzijde van de Wibra.

Aan de geramde muur is te zien dat het een flinke klap moet zijn geweest, "dat kan toch niet onopgemerkt zijn gebleven!", volgens een buurtbewoner.

De politie is op zoek naar een wit bestelbusje met schade aan de achterzijde. In de auto zouden zich twee of drie inzittenden bevinden.

Een van de drie mannen droeg een zwarte helm, zwarte sjaal, spijkerbroek, blauwe jas en een bontkraag. De mannen zijn donker getint.

De politie doet onderzoek naar deze overval en heeft in het Winkelcentrum en bij de pinautomaat een plaats delict afgezet.

 

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van dit voorval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

U kunt voor deze overval ook direct bellen met 112 als u over informatie beschikt.

 

Foto: Marja de Laaf

 

 

-advertenties-

-goede doel-