maanweg2Medewerkers van horeca aan de Van Der Hagenstraat werden bedreigd met een vuurwapen en bestolen. Rond 04.00 uur in de ochtend van zaterdag 8 december zette de politie de achtervolging in op de vluchtende overvallers. Bij de arrestatie werden twee waarschuwingsschoten gelost.

Een gast gedroeg zich agressief in een horecagelegenheid aan de Van Der Hagenstraat en griste geld uit de handen van één van de medewerkers. Hij dreigde met een vuurwapen en ging er daarna vandoor met een auto waar al twee andere mannen in zaten. Rond 04.00 uur belde een medewerker de politie en gaf het nummerbord door.

Niet veel later zagen agenten de verdachten op de A12 en hielden de auto staande. De agenten omsingelden de auto met getrokken vuurwapen. Er werd een uitpraatprocedure in gang gezet door de politie. De verdachten werd opgedragen om de auto rustig te verlaten, zij weigerden echter mee te werken. Plots gingen zij er met hoge snelheid vandoor. Na een achtervolging werden zij op de Maanweg in Den Haag voor de tweede keer staande gehouden en werden de verdachten gedwongen zich over te geven.

 

 maanweg1 maanweg3 

 

Drie mannen werden aangehouden. Het gaat om twee Hagenaren van 28 en 26 jaar en een 32-jarige uit Leidschendam. In de auto is geen vuurwapen aangetroffen. De politie onderzoekt nu of er een vuurwapen in het spel was en waar deze zou kunnen zijn.   

 

Foto's: Spa Media

-advertenties-

-goede doel-