Een bestuurder parkeerde zijn auto bij een fastfoodrestaurant aan de Kelvinstraat. Plots schoot het voertuig naar voren en ramde de glaswand. Op dat moment zaten daar net ouders met een kind te eten. De scherven vlogen een stuk het restaurant binnen.

 

 Kelvinstraat 2  Kelvinstraat 1

 

Het incident vond plaats op donderdagavond 31 mei rond 19.45 uur. "De klap was zo hard dat het hele restaurant van schrik wegdook", vertelde een omstander. Volgens de manager van de McDonalds zaten ouders met hun kind te eten toen de auto tegen de ruit knalde. De gasten kwamen met de schrik vrij. 

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet echt duidelijk. Er is de mogelijkheid dat de auto nog in zijn versnelling stond toen de bestuurder de motor af wilde zetten en hierbij de koppeling op liet komen. Dit is echter niet bevestigd. Dat het om een ongeluk gaat is wel zeker. 

 

Kelvinstraat 3   Kelvinstraat 4

 

De bank waarop de gasten zaten is door de klap iets omhoog gekomen en het personeel heeft de plaats van het ongeval afgezet met stoelen zodat gasten niet per ongeluk in het glas zouden kunnen gaan staan.

 

Foto's: Mark Neijssel
Foto's van binnen met toestemming restaurant Manager 

-advertenties-

-goede doel-