politie uniform 4 copyOp de community pagina Zoetermeer en Omstreken schrijft een ouder over een man die meisjes vraagt om mee te gaan en een ijsje te eten in winkelcentrum De Vijverhoek. Hij praat over foto's en filmpjes maken en maakt complimenten over hun kleding. 

Op zaterdag 26 mei was de ouder met een dochter van 12 en haar twee vriendinnetjes (11 en 12 jaar) naar de supermarkt in winkelcentrum De Vijverhoek in Driemanspolder. De meiden waren buiten en degene die de post heeft gedaan was boodschappen halen in de supermarkt. Een man heeft de meiden aangesproken. Hij maakte complimenten over hun broekje en hun oorbellen. Hij vroeg ze mee te gaan om een ijsje te eten en betastte twee van de meiden.

De man zei tegen de meiden dat hij één van hun moeders gevraagd had of het goed was dat ze met hem mee mochten en dat zou in orde zijn. Degene die de post heeft gedaan schrijft dat het personeel van de supermarkt de man heeft aangesproken toen de man de meiden bleef volgen. De man werd de winkel uitgestuurd. Toen de meiden later de winkel uit gingen stond hij hen op te wachten. De man bleef achter de meiden aanlopen, maar de ouder liep er op een afstand achteraan en had 112 aan de lijn. Later is de man staande gehouden door de politie en meegenomen naar het bureau. 

Update van de politie: Op Facebook schrijft de Zoetermeerse politie dat ze de zaak in onderzoek hebben.

 

politie

 

Geen aangifte

De ouder is naar het politiebureau gegaan. Hier bleek er niet genoeg informatie te zijn om aangifte te doen. De ouder noemt de man een: 'Pedo' en schrijft: "WAARSCHUWING!!!! DEZE VIEZE PEDO LOOPT DUS GEWOON ROND HIER IN ZOETERMEER. LICHT UW KINDEREN IN EN HOU UW OGEN EN OREN OPEN!"

 

Bron: Facebook: Zoetermeer en Omstreken

-advertenties-

-goede doel-