politielogo op auto 1Drie mannen hebben op maandag 12 februari een man in zijn huis overvallen en mishandeld.  Zij kwamen via een internet verkoop bij het slachtoffer thuis. De drie zijn inwoners van Amsterdam en zijn in de buurt van het Sumatra in Oosterheem aangehouden.

Het 37-jarige slachtoffer had iets te koop aangeboden via internet en de kopers kwamen bij hem aan de deur. Dit was op 12 februari rond 12.30 uur. De kopers zijn mannen in de leeftijd 16,17 en 21 jaar. Bij binnenkomst beroofden de drie hun slachtoffer met geweld van zijn telefoon.

Toen het slachtoffer zijn telefoon kwijt was, probeerde hij nog één van de daders tegen te houden, maar deze reageerde met geweld. Het slachtoffer kreeg klappen en moest de man laten gaan. Kort daarna belde het slachtoffer de politie en gaf het signalement door van de drie. Ook wist hij details van de vluchtauto door te geven.

In de buurt van het Sumatra in Oosterheem hield de politie later die middag de auto aan met de drie verdachten. Zij zitten vast en de zaak wordt verder onderzocht. De politie zoekt getuigen van deze beroving.

 

Signalementen:

Verdachte 1 was donker getint, ongeveer twee meter lang en hij droeg een zwarte jas met een donkere trainingsbroek.
Verdachte 2 was donker getint en kleiner dan de andere verdachte. Hij droeg een zwarte jas met een zwarte trainingsbroek

De politie zoekt nog naar getuigen die de drie in de omgeving van het Sumatra (Oosterheem) hebben gezien. 
Bel dan met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.

-advertenties-

-goede doel-