treinongevalBwegh 1Een meisje is onder de tram geraakt bij Randstadrail halte Buytenwegh. Tientallen hulpverleners hebben zich ingezet om haar onder de tram weg te halen. Het meisje is naar het ziekenhuis gebracht.

 
Woensdag 13 december is een meisje onder de tram gekomen van de RandstadRail boij halte Buytenwegh. Het is niet duidelijk hoe dit precies kon gebeuren. Het meisje zou niet door de wielen van de tram zijn geraakt.
Al snel werden vele hulpverleningseenheden opgeroepen. De traumahelikopter bracht het Mobiel Medisch Team (MMT) en de grote kraan van de brandweer was ook opgeroepen.
Het hele winkelcentrum werd afgesloten door de politie, zodat hulpverleners goed hun werk konden doen. Ook de winkels moesten worden ontruimd en gesloten. De tram is opgelicht om het meisje van de rails te halen.
treinongevalBwegh 18  treinongevalBwegh 21 
treinongevalBwegh 16  treinongevalBwegh 10 

Veel omstanders maakten zich grote zorgen over de gezondheid van het meisje, maar na verloop van tijd werd zij op een brancard naar een ambulance gebracht. Volgens Regio 15 was zij bij kennis en aanspreekbaar. De trauma arts is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis.

-advertenties-

-goede doel-