Op de Muzieklaan werd zaterdag 2 december een tankstation overvallen door een nog onbekende man. De recherche is op zoek naar getuigen. Vroeg in de ochtend kwam bij de politie de melding binnen dat het De Haan tankstation in Buytenwegh overvallen was. Een donkergeklede man wordt gezocht.

tankstaion muzieklaan copy

Omstreeks 07.30 uur kwam bij de politiemeldkamer de melding binnen dat het tankstation aan de Muzieklaan zojuist overvallen was. Een personeelslid van het tankstation verklaarde dat een donkergeklede man het station binnen was komen lopen en onder bedreiging onder andere geld had meegenomen in een plastic tas. De man vluchtte daarna te voet. Ondanks een zoektocht in de wijk, werd de verdachte niet meer gevonden.

De recherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen. Heeft u informatie over de donkergeklede man met een bedekt gezicht en een plastic tas? Heeft u hem zaterdagmorgen voor of na de overval gezien in de omgeving van de Muzieklaan of heeft u anderszins informatie die kan helpen hem te identificeren? Neem dan contact op met de recherche in Zoetermeer via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

 

Foto: google maps

-advertenties-

-goede doel-