IMG 2565In de hal van de flat 'De Leliënborgh' aan de Duitslandlaan is één persoon zwaar gewond geraakt bij een steekincident. Het slachtoffer is vanaf de hal het Theaterplein opgelopen en kreeg hulp van een taxichauffeur. Twee ambulances en de traumahelikopter zijn opgeroepen. De politie zoekt drie daders.

De Leliënborgh is doorgaans een flat waar het vrij rustig is. De bewoners zijn dan ook behoorlijk geschrokken van het steekincident op zondag 3 september rond 01.30. Het slachtoffer is meerdere keren gestoken in de hal van de flat aan de Duitslandlaan. Met deze verwondingen stak het slachtoffer de Duitslandlaan over naar het Theaterplein. Daar zag een taxichauffeur dat er iets ernstigs aan de hand was. Direct kwamen omstanders in actie en waarschuwde de hulpdiensten.

Twee ambulances en de traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het mobiel medisch team hoefde uiteindelijk niet in actie te komen omdat het ambulancepersoneel het slachtoffer direct naar het ziekenhuis kon vervoeren.

De flat en het Theaterplein zijn door de politie afgezet om sporenonderzoek te doen. Het slachtoffer zou zijn benaderd door drie personen. De politie is dan ook op zoek naar drie mogelijke daders. Zij zouden zijn gevlucht in een auto.

Het is onduidelijk wat de aanleiding is geweest voor deze zware mishandeling.

 

IMG 2559  IMG 2570 

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van dit voorval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

Foto ('s) doorFred  Wolters, Wolters Producties

-advertenties-

-goede doel-