In het gebouw van woningcorporatie De Goede Woning aan de Storkstraat in Zoetermeer woedde in de nacht van maandag op dinsdag korte tijd brand. De brandweer heeft het vuur geblust. Rond 5.30 uur was de brand onder controle en kon de brandweer het gebouw luchten.

goede Woning3Wat een kleine brand leek in het kantoorgebouw van woningbouwvereniging De Goede Woning, blijkt een brand met grote gevolgen. “De brandweer heeft de brand kunnen blussen, maar er is veel (rook)schade. Onze telefooncentrale en server zijn aangetast. Hierdoor zijn we beperkt bereikbaar,” schrijft De Goede Woning op haar website.

Het kantoor

“We kunnen het kantoor voorlopig niet gebruiken. Het is nog niet bekend wanneer we er weer in kunnen,” aldus De Goede Woning. “Heeft u een afspraak met ons op kantoor? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een nieuwe afspraak of om op een andere locatie af te spreken. De complexbeheerders zijn wel gewoon aanwezig bij hun complexen.”

Slecht bereikbaar

“Helaas zijn we op dit moment slecht bereikbaar. Voor zeer spoedeisende zaken kunt u bellen met onze Service Meldkamer: 079 343 80 00. De complexbeheerders zijn wel bereikbaar, tijdens hun spreekuur,” aldus De Goede Woning op haar site. Ook e-mail lezen zit er even niet in. “Tot de server schoongemaakt is en opnieuw geïnstalleerd is, kunnen we niet inloggen om bij onze bestanden te komen. We kunnen ook geen e-mail lezen. We verwachten aanstaande maandag weer een nieuwe telefooncentrale te hebben en weer in te kunnen loggen op de server.”

Op de hoogte blijven

De Goede Woning gebruikt haar website, Facebookpagina en Twitter om klanten op de hoogte te houden. Zodra er nieuws te melden is, publiceren ze dat op deze media:

  

Foto's: Fred Wolters, Wolters Producties

 

-advertenties-

-goede doel-