Op de Tankenberg in Meerzicht is een auto na een botsing, een schuur in gereden. De bestuurder kwam met de schrik vrij, maar liet een groot gat in de muur achter. De schuur staat hierdoor op instorten. Ook de bestuurder van de andere auto is ongedeerd. De omgeving van de schuur is afgezet.

 

Schuur 1  Schuur 2  Schuur 5

 

Het ongeval vond plaats op 5 juni rond 17.30 toen een bestuurder weg reed uit een parkeervak op de Tankenberg. Bij het wegrijden raakte hij een Citroën die voorbij kwam rijden. De bestuurder van deze auto verloor door de aanrijding de macht over het stuur en kwam tot stilstand tegen de muur van een schuur. Hij was via het trottoir tegen de schuur gekomen, waar hij een heel stuk muur naar beneden zag komen.

 

Schuur 6

 

Persoonlijk letsel deed zich niet voor. Wel hebben de beide voertuigen flinke schade, maar de schuur komt er het slechtst vanaf. Deze staat op instorten. De politie, brandweer en de woningbouwvereniging zijn er druk mee bezig geweest. De omgeving van de schuur is afgezet en binnenkort zal duidelijk worden wat er met de schuur moet gebeuren. De scheuren in de muur lopen door naar het schuurtje van de buren. 

Schuur 3

Foto's: Roy Wolters

 

-advertenties-

-goede doel-