Er zijn foto's vrijgegeven van de twee overvallers op een vader en zijn twee zoontje. Deze overval vond plaats op dinsdag 25 april in de Koningsstraat in de wijk Driemanspolder. Het zoontje van 10 jaar mag de deur open doen omdat er een postbezorger voor de deur staat. Deze haalt tijdens de overval hulp bij de buren. De politie geeft beelden vrij van de daders.

 

De verdachten Beeld Politie   

IMG 2331

 De daders  De woning aan de Koningstraat

 

De woning was tot eind vorig jaar een goudhandel en mogelijk dachten de overvallers dat hier nog iets te halen viel. De 45-jarige vader ging echter hevig in verzet toen de nep-postbode via de voordeur binnen kwam en zijn handlanger kwam daar meteen achteraan. Er ontstond een handgemeen waarbij de vader er alles aan deed om de dieven de deur uit te werken. Het jongste zoontje van 8 jaar was boven en heeft net gezien van dit geweld. Het zoontje van 10 jaar echter wel. Hij was zo slim om hulp bij de buren in te roepen.

Op het moment dat het zoontje hulp in roept, nemen de twee overvallers de benen. De politie heeft de dader nog niet kunnen achterhalen en vraagt het publiek om informatie.

 

Signalementen

De twee getinte jongens van 16 tot 18 jaar oud. Ze hebben kort zwart haar. Eén van hen draagt een deels oranje jas van pakketservice DPD, een petje met oranje opdruk en een nette broek. De ander draagt donkere kleding en heeft een sporttas met lichte, donkere en oranje accenten.

De beelden zijn afkomstig van een bewakingscamera.

 

Lees ons eerder artikel overval Koningstraat

 

Foto daders: Bron politie
Foto woning: Fred Wolters

-advertenties-

-goede doel-