Scouting JMC zoekt leiding

Array ( [can_edit_events] => 0 [can_post_events] => 0 [can_repeat_events] => 0 [event_moderation] => 1 [can_delete_events] => 0 [can_register] => 1 [can_unsubscribe] => 1 [can_download] => 1 [can_upload] => 0 [can_create_categories] => 0 [tag_moderation] => 0 [can_add_locations] => 0 [can_edit_locations] => 0 [can_approve_events] => 0 [can_approve_tags] => 0 [can_change_options] => 1 [can_select_speakers] => 1 [can_add_speaker] => 0 [can_select_sponsors] => 1 [can_add_sponsor] => 0 [can_confirm_tickets] => 0 [limit_events] => 0 )

Scouting JMC zoekt leidingDe groeiende scoutinggroep John McCormick (JMC) heeft ruimte voor nieuwe vrijwilligers en daagt daarom bij de start van het nieuwe seizoen enthousiastelingen uit leiding te worden bij de Bevers, de Welpen of bij de Vrijbuiters.

Elke week gaan creatieve mensen de uitdaging aan om binnen het team van vrijwilligers, nieuwe activiteiten voor de twee uur durende opkomsten te verzinnen. Naast deze opkomsten wordt er een enkele keer een weekend gehouden en als afsluiting van het seizoen is er een zomerkamp van een week. In verband met het jubileumjaar 75 jaar Scouting JMC gaan alle leden in 2022 gezamenlijk op kamp.

Ben jij een enthousiaste en ondernemende vrijwilliger, op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de mogelijkheid krijgt om betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van kinderen? Vind je het leuk om, samen met andere vrijwilligers aan de slag te gaan bij Scouting JMC en ben je bovendien een paar uur in de week hiervoor beschikbaar, dan zijn wij op zoek naar jou!

Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend contact opnemen met groepsbegeleider Jitske Boerkamp via groepsbegeleider@johnmccormick.nl.

Wekelijks komen tientallen jongens en meisjes tussen de 5 en 23 jaar bij elkaar bij clubhuis De Chute. Wat ze daar doen? In ieder geval een heleboel plezier maken met hun leeftijdgenoten. 

Jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar kunnen terecht bij de Bevers, van 7 tot 11 jaar bij de Welpen en voor 11 tot 15 jarigen zijn de Scouts. Jongeren van 15 tot 18 jaar worden Explorer en van 18 tot 21 jaar Roverscout. De Palo-stam is er voor leden vanaf 21 jaar, die nog steeds zin hebben in avontuur.

Daarnaast kent Scouting JMC de Vrijbuiters, deze speltak bestaat uit jongens en meisjes van 12 tot 18 en van 18 tot 21 jaar met leer-, aandachts- en contactproblemen.

De Bevers en Welpen houden hun samenkomst op zaterdag. De leden van de Palo-stam komen op maandagavond bij elkaar. De Scouts op de donderdagavond en de Explorers, Vrijbuiters en Roverscouts zijn op de vrijdagavond te vinden in en om clubhuis De Chute in het Van Tuyllpark.

Naast nieuwe vrijwilligers hebben de bevers ook ruimte voor meisjes en jongens van 5 tot 7 jaar. 

Meer informatie over scoutinggroep John McCormick is te vinden op de website:https://www.johnmccormick.nl 

-advertenties-

-goede doel-