innovatie

  • DSC 0340In de zomervakantie laten we u nogmaals genieten van de mooiste verhalen van het afgelopen jaar. Portretten, series en mooie verhalen. Leest u mee? Vandaag het verhaal van ex-verslaafden bij Brasserie Up.

  • IMG 0047a wIn de zomervakantie laten we u nogmaals genieten van de mooiste verhalen van het afgelopen jaar. Portretten, series en mooie verhalen. Leest u mee? Vandaag het verhaal 'Aandacht wérkt voor mensen in de bijstand', uit de serie innovatie.

  • bezoekvrouw dalwinaIn de zomervakantie laten we u nogmaals genieten van de mooiste verhalen van het afgelopen jaar. Portretten, series en mooie verhalen. Leest u mee? Vandaag het verhaal van Bezoekvrouw Dalwine

  • DSC 0214In de zomervakantie laten we u nogmaals genieten van de mooiste verhalen van het afgelopen jaar. Portretten, series en mooie verhalen. Leest u mee? Vandaag het verhaal van creatieve Jannie.

  • IMG 0191b wZoetermeer is een creatieve broedplaats. Er zijn nieuwe initiatieven bij bedrijven, gemeente en maatschappelijke instellingen. In onze serie innovatie hebben wij de meest inspirerende belicht. Vandaag is de laatste aflevering van deze serie die gaat over een innovatieve school.

  • DSC 0372Zoetermeer is een creatieve broedplaats. Er zijn nieuwe initatieven bij bedrijven, gemeente en maatschappelijke instellingen. In onze serie innovatie belichten wij de meest inspirerende. Vandaag: buurttuin Zoete Aarde kookt wekelijks soep van restgroenten uit de buurt-AH.

  • DSC 0242 1Zoetermeer is een creatieve broedplaats. Er zijn nieuwe initiatieven bij bedrijven, gemeente en maatschappelijke instellingen. In onze serie 'Innovatie' belichten wij de meest inspirerende. Deze week: de Makersunie, een uniek ambachtelijk project voor de Dorpsstraat.

  • crosspringZoetermeer is een creatieve broedplaats. Er zijn nieuwe initiatieven bij bedrijven, gemeente en maatschappelijke instellingen. In onze serie innovatie belichten wij de meest inspirerende. Vandaag deel 3: Crosspring, een bedrijf dat startende ondernemingen begeleidt.

  • DSC00632a wZoetermeer is een creatieve broedplaats. Er zijn nieuwe initiatieven bij bedrijven, gemeente en maatschappelijke instellingen. In onze nieuwe serie ‘Innovatie’ belichten wij de meest inspirerende. Deze week: Dutch Innovation Factory (DIF)

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-