innovatie

 • Ex verslaafde Ronald krijgt zijn leven terug

  DSC 0340In de zomervakantie laten we u nogmaals genieten van de mooiste verhalen van het afgelopen jaar. Portretten, series en mooie verhalen. Leest u mee? Vandaag het verhaal van ex-verslaafden bij Brasserie Up.

 • Aandacht wérkt voor mensen in de bijstand

  IMG 0047a wIn de zomervakantie laten we u nogmaals genieten van de mooiste verhalen van het afgelopen jaar. Portretten, series en mooie verhalen. Leest u mee? Vandaag het verhaal 'Aandacht wérkt voor mensen in de bijstand', uit de serie innovatie.

 • Bezoekvrouw Dalwine: Vrouwen zien mij soms als een zus

  bezoekvrouw dalwinaIn de zomervakantie laten we u nogmaals genieten van de mooiste verhalen van het afgelopen jaar. Portretten, series en mooie verhalen. Leest u mee? Vandaag het verhaal van Bezoekvrouw Dalwine

 • Luisteren naar je pen met creatieve Jannie

  DSC 0214In de zomervakantie laten we u nogmaals genieten van de mooiste verhalen van het afgelopen jaar. Portretten, series en mooie verhalen. Leest u mee? Vandaag het verhaal van creatieve Jannie.

 • Kinderen sturen hun eigen leerproces

  IMG 0191b wZoetermeer is een creatieve broedplaats. Er zijn nieuwe initiatieven bij bedrijven, gemeente en maatschappelijke instellingen. In onze serie innovatie hebben wij de meest inspirerende belicht. Vandaag is de laatste aflevering van deze serie die gaat over een innovatieve school.

 • Buurtsoep: mooie mengelmoes van buurttuin en buurt-AH

  DSC 0372Zoetermeer is een creatieve broedplaats. Er zijn nieuwe initatieven bij bedrijven, gemeente en maatschappelijke instellingen. In onze serie innovatie belichten wij de meest inspirerende. Vandaag: buurttuin Zoete Aarde kookt wekelijks soep van restgroenten uit de buurt-AH.

 • Makersunie geeft boost aan ambachtelijk karakter Dorpsstraat

  DSC 0242 1Zoetermeer is een creatieve broedplaats. Er zijn nieuwe initiatieven bij bedrijven, gemeente en maatschappelijke instellingen. In onze serie 'Innovatie' belichten wij de meest inspirerende. Deze week: de Makersunie, een uniek ambachtelijk project voor de Dorpsstraat.

 • Crosspring geeft beginnende bedrijven vliegende start

  crosspringZoetermeer is een creatieve broedplaats. Er zijn nieuwe initiatieven bij bedrijven, gemeente en maatschappelijke instellingen. In onze serie innovatie belichten wij de meest inspirerende. Vandaag deel 3: Crosspring, een bedrijf dat startende ondernemingen begeleidt.

 • DIF: Mini-Siliconvalley in margarinefabriek

  DSC00632a wZoetermeer is een creatieve broedplaats. Er zijn nieuwe initiatieven bij bedrijven, gemeente en maatschappelijke instellingen. In onze nieuwe serie ‘Innovatie’ belichten wij de meest inspirerende. Deze week: Dutch Innovation Factory (DIF)

-advertenties-

-goede doel-