innovatie

  • IMG 0191b wZoetermeer is een creatieve broedplaats. Er zijn nieuwe initiatieven bij bedrijven, gemeente en maatschappelijke instellingen. In onze serie innovatie hebben wij de meest inspirerende belicht. Vandaag is de laatste aflevering van deze serie die gaat over een innovatieve school.

  • DSC 0340Zoetermeer is een creatieve broedplaats. Er zijn nieuwe initiatieven bij bedrijven, gemeente en maatschappelijke instellingen. In onze serie innovatie belichten wij de meest inspirerende. Vandaag: Willem Govers (53) van Brasserie Up in stadsboerderij De Weidemolen helpt ex-verslaafden aan een opleiding en aan werk.

  • DSC 0372Zoetermeer is een creatieve broedplaats. Er zijn nieuwe initatieven bij bedrijven, gemeente en maatschappelijke instellingen. In onze serie innovatie belichten wij de meest inspirerende. Vandaag: buurttuin Zoete Aarde kookt wekelijks soep van restgroenten uit de buurt-AH.

  • IMG 0047a wZoetermeer is een creatieve broedplaats. Er zijn nieuwe initiatieven bij bedrijven, gemeente en maatschappelijke instellingen. In onze serie innovatie belichten wij de meest inspirerende. In de aflevering van vandaag: de Broedplaats, een organisatie die mensen in de bijstand helpt te ondernemen.

  • bezoekvrouw dalwinaZoetermeer is een creatieve broedplaats. Er zijn nieuwe initiatieven bij bedrijven, gemeente en maatschappelijke instellingen. In onze serie innovatie belichten wij de meeste inspirerende. Deze week: de bezoekvrouwen van Piezo en het Langeland Ziekenhuis. Zij helpen zwangere en net bevallen vrouwen bij onder meer hun bezoeken aan de verloskundige en de gynaecoloog.

  • DSC 0242 1Zoetermeer is een creatieve broedplaats. Er zijn nieuwe initiatieven bij bedrijven, gemeente en maatschappelijke instellingen. In onze serie 'Innovatie' belichten wij de meest inspirerende. Deze week: de Makersunie, een uniek ambachtelijk project voor de Dorpsstraat.

  • crosspringZoetermeer is een creatieve broedplaats. Er zijn nieuwe initiatieven bij bedrijven, gemeente en maatschappelijke instellingen. In onze serie innovatie belichten wij de meest inspirerende. Vandaag deel 3: Crosspring, een bedrijf dat startende ondernemingen begeleidt.

  • DSC 0214Zoetermeer is een creatieve broedplaats. Er zijn nieuwe initiatieven bij bedrijven, gemeenten en maatschappelijke instellingen. In onze nieuwe serie innovatie belichten wij de meest inspirerende. Deze week deel 2: creatief ondernemer en verbinder Jannie van Maldegem (57).

  • DSC00632a wZoetermeer is een creatieve broedplaats. Er zijn nieuwe initiatieven bij bedrijven, gemeente en maatschappelijke instellingen. In onze nieuwe serie ‘Innovatie’ belichten wij de meest inspirerende. Deze week: Dutch Innovation Factory (DIF)

-advertenties-

-goede doel-