Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

 • ’s Nachts sluipen er vossen door de stad

  Bijenrotonde Zwaardslootseweg 015Zoetermeer is een groene oase in de Randstad: een mekka voor bloemen, planten, vogels en andere dieren. In de nieuwe serie ‘Zoetermeer, Natuurlijk Groen’ gaat Zoetermeer Actief met u op pad in de natuur in en rond Zoetermeer. Vandaag de derde aflevering: stadsbioloog Hendrik Baas over de grote diversiteit aan dieren en planten.

 • Collectief Groene Wij: Biologisch eten voor iedereen

  DSC 2777Zoetermeer is een groene oase in de Randstad: een mekka voor bloemen, planten, vogels en andere dieren. In de nieuwe serie ‘Zoetermeer, Natuurlijk Groen’ gaat Zoetermeer Actief met u op pad in de natuur in en rond Zoetermeer. Vandaag de vijfde aflevering: Anita van der Voort, initiatiefnemer van collectief Groene Wij aan de Voorweg.

 • Creatief sleutelen aan varen rond Zoetermeer

  Bart BuddingZoetermeer is een groene oase in de Randstad: een mekka voor bloemen, planten, vogels en andere dieren. In de nieuwe serie ‘Zoetermeer, Natuurlijk Groen’ gaat Zoetermeer Actief met u op pad in de natuur in en rond Zoetermeer. Vandaag de 6e aflevering: Bart Budding, projectleider van een onderzoek naar de haalbaarheid van een vaarverbinding rond Zoetermeer.

 • Nieuw water en groen aan de rand van Zoetermeer

  nieuwe driemanspolder 2“Het wordt een prachtig open gebied om te fietsen, te wandelen, paard te rijden en te kanoën”. Paul Hollander is erg te spreken over de Nieuwe Driemanspolder. Hij is projectleider bij het Hoogheemraadschap Rijnland in Leiden. Vanaf dit najaar begint aannemer De Dijkencombi onder leiding van Rijnland de polder her in te richten.

 • Volkstuinier in hart en nieren

  groen zwaardsloot 10Zoetermeer is een groene oase in de Randstad: een mekka voor bloemen, planten, vogels en andere dieren. In de serie ‘Zoetermeer, Natuurlijk Groen’ gaat Zoetermeer Actief met u op pad in de natuur in en rond Zoetermeer. Vandaag de zevende aflevering:  Jan Buurma, volkstuinier in hart en nieren.

 • Zoetermeer Natuurlijk Groen: Bosbaas Edwin

  DSC 2509

  Zoetermeer is een groene oase in de Randstad: een mekka voor bloemen, planten, vogels en andere dieren. In de nieuwe serie ‘Zoetermeer, Natuurlijk Groen’ gaat Zoetermeer Actief met u op pad in de natuur in en rond Zoetermeer. Vandaag de tweede aflevering: eten in de stadsjungle met Bosbaas Edwin.

-advertenties-

-goede doel-