interview paalvastDuurzaamheid is hot, ook in Zoetermeer. Maar hoe zit dat eigenlijk? Wat doet de gemeente, wat kunt u doen? In een serie verkent de redactie dit thema. Vandaag de laatste aflevering: wethouder Robin Paalvast. Alle afleveringen kunt u teruglezen via de button Zoetermeerders, columns.

windmolenDuurzaamheid is hot, ook in Zoetermeer. Maar hoe zit dat eigenlijk? Wat doet de gemeente, wat doen bedrijven, wat kunt u doen? Vandaag het negende deel: de politieke partijen.

 

Foto TinyTim ReimarktDuurzaamheid is hot, ook in Zoetermeer. Maar hoe zit dat eigenlijk?Wat doet de gemeente, wat doen bedrijven, wat kunt u doen? In een serie verkent de redactie dit thema. Vandaag het achtste deel: de Renovatiewinkel.

DSC 2098Duurzaamheid is hot, ook in Zoetermeer. Maar hoe zit dat eigenlijk? Wat doet de gemeente, wat doen bedrijven, wat kunt u doen? In een serie verkent de redactie dit thema. Vandaag het zevende deel: de jubilerende Natuurwinkel aan de Pilatusdam.

DSC09069a wDuurzaamheid is hot, ook in Zoetermeer. Maar hoe zit dat eigenlijk? Wat doet de gemeente, wat doen bedrijven, wat kunt u doen? In een serie verkent de redactie dit thema. Vandaag het zesde deel: duurzame gezondheidszorg.

 

IMG 0815 copyDuurzaamheid is hot, ook in Zoetermeer. Maar hoe zit dat eigenlijk? Wat doet de gemeente, wat doen bedrijven, wat kunt u doen? In een serie verkent de redactie dit thema. Vandaag het vijfde deel: kleinschalige energiecentrales.

 

ski kindDuurzaamheid is hot, ook in Zoetermeer. Maar hoe zit dat eigenlijk? Wat doet de gemeente, wat doen bedrijven, wat kunt u doen? In een serie verkent de redactie dit thema. Vandaag het vierde deel: skieën op groene sneeuw.

 

20141111-32694Duurzaamheid is hot. Ook in Zoetermeer. Maar hoe zit dat eigenlijk? Wat doet de gemeente, wat doen bedrijven, wat kunt u doen? In een nieuwe serie belichten we de duurzaamheid van Zoetermeer. In het derde deel: fikse uitbreiding elektrische laadpalen.

Palenstein 120Duurzaamheid is hot. Ook in Zoetermeer. Maar hoe zit dat eigenlijk? Wat doet de gemeente, wat doen bedrijven, wat kunt u doen? In een nieuwe serie belichten we de duurzaamheid van Zoetermeer. In het tweede deel: 120 eengezinswoningen in Palenstein worden compleet duurzaam.

Afbeeldingsresultaat voor Paalvast Zoetermeer actiefDuurzaamheid is hot. Ook in Zoetermeer. Maar hoe zit dat eigenlijk? Wat doet de gemeente, wat doen bedrijven, wat kunt u doen? In een nieuwe serie belichten we de duurzaamheid van Zoetermeer. Vandaag het eerste deel: een interview met wethouder Robin Paalvast.

-advertenties-

-goede doel-