Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Trendy Zoetermeer

Big Beauty Awards bij 2BHome

Big Beauty Awards Patricia Munster - Bridal Wear

Gladys Marjorie organiseerde voor de eerste keer een beauty event in Zoetermeer. Om de waardering uit te brengen voor de beauty specialisten werden de Big Beauty Awards uitgereikt. 2BHome was afgelopen zondag omgetoverd in een beautysalon. Dames werden nog mooier gemaakt met langere of meer wimpers, make up en indrukwekkende kapsels. Beauticians, visagisten, wimperstylisten en haarstylisten streden om een Big Beauty Award.

Lees meer: Big Beauty Awards bij 2BHome

Modeflitsen bij Gerry Weber

Gerry Weber Modeshow Van Haren Schoenen Zoetermeer Patricia Munster 1Gerry Weber organiseerde een gezellige modeshow in haar winkel in het Stadshart. Met veel kleur, warme materialen en leuke accessoires. Eén modeflits had als thema de Gerry Weber collectie en zaterdag zag het publiek alles over de Taifun collectie.

Lees meer: Modeflitsen bij Gerry Weber

Gezond in de zomer: Chiaseeds

chia 1Chiaseeds, het product wat eerst nog niet of nauwelijks bekend was. Tenzij je misschien een vogeltje hebt. Want chiaseeds wordt als vogelvoer gebruikt. Inmiddels hebben deze zaadjes veel naamsbekendheid gekregen en is het bestempeld als superfood. Maar is dit superfood wel zo super? Of zitten er ook wat haken en ogen aan?

Lees meer: Gezond in de zomer: Chiaseeds

Gezond in de zomer: Drop

dropDrop, het snoepgoed waar Nederland bekend om staat. En je hebt er zoveel soorten van. Denk maar aan zoete drop, zoute drop, Engelse drop, salmiak drop en dan hebben we nog een hele berg. In de supermarkt is één plank niet genoeg, zoveel drop soorten en merken bestaan er. En er gaat ook aardig wat drop over de toonbanken van de winkels. Maar waar wordt drop eigenlijk van gemaakt? En is het wel goed om drop te eten?

Lees meer: Gezond in de zomer: Drop

Gezond in de zomer: Gezond en fit ouder worden

P3256583We willen allemaal zo lang mogelijk gezond en fit door het leven blijven gaan. Helaas is dit niet altijd even makkelijk. Een grote factor die er voor kan zorgen dat we minder fit zijn is stress, want we hebben het allemaal steeds drukker. Gelukkig zijn er een aantal dingen die we kunnen doen en waar we op kunnen letten om toch gezond en fit ouder te worden.

Lees meer: Gezond in de zomer: Gezond en fit ouder worden

-advertenties-

-goede doel-