Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Geld terug bij al je aankopen!

Lyoness is een wereldwijd Shopping Community, die korting geeft op al je aankopen. Deze formule is gestart in Oostenrijk en kent al miljoenen klanten over de hele wereld. Inmiddels verovert Lyoness Nederland en zeker ook Zoetermeer.

 logo lyoness

Veel voordeel bij bijvoorbeeld Zalando

Zalando is aangesloten bij Lyoness en geeft hoge kortingen aan Lyoness shoppers. Ook toonaangevende bedrijven als Bol.com, Nike, Total en 40.000 andere bedrijven geven kortingen en Shopping points. Lyoness verplicht je tot niets. Je bent niet verplicht om iets te kopen. Ook is er geen lidmaatschapsgeld en kan je opzeggen wanneer je dat wil.

 

U koopt bij bijvoorbeeld Zalando een paar schoenen die normaal 100 euro kosten en nu in de aanbieding zijn voor 60 euro.  Indien u via Lyoness bestelt ontvangt u daarboven op nogmaals 2% cashback en shoppingpoints (die u kunt gebruiken voor acties bij aangesloten bedrijven). Lyoness laat u meeprofiteren van de inkoopgemeenschap en dit is voor u kosteloos.

 

Lyoness biedt drie mogelijkheden voor hoge kortingen:

Online Shopping: profiteer van de vele aanbiedingen bij de Online Loyalty Partners van Lyoness

Cashback Card: één kaart, alle branches, vele voordelen

Giftcards: verschillende giftcards om in te wisselen bij de Lyoness Loyalty Partners

 

lyoness plaatjesVoordelen van shoppen met Lyoness

Het grootste voordeel voor het shoppen met Lyoness is het geld terug systeem en de shopping points die je krijgt bij elke aankoop. Maar ook:

  • Speciale aanbiedingen met hoge kortingen en shopping points
  • Shopping points aanbiedingen tot zelfs gratis producten
  • Enorme kortingen in de Lyoness shopping mall
  • Vriendschapsvoordelen
  • Exclusieve acties van de Lyoness loyalty partners

 

Hoe werkt Lyoness

Je meldt je gratis aan en registreert je slechts met je naam en email adres, waarna je een bevestiging ontvangt. Hierna kan je onbezorgd online shoppen en zelfs een tool installeren die je waarschuwt waar je voordeel kan krijgen. Zo loop je nooit meer een korting mis.

Je voordeel komt bij je terug via een cashback systeem, wat wil zeggen dat zodra je 10 euro of meer aan korting hebt op je aankopen, dit naar jouw rekening overgemaakt wordt.

Bij online aankopen heb je genoeg aan je Lyoness inloggegevens. Wil je korting in de aangesloten winkels dan is het handig om een cashback card te hebben.

De cashback card heeft het formaat van een bankpas en kan je in de aangesloten winkels krijgen. Ook kan je de digitale kaart op je smartphone gebruiken. Die zit op de app van Lyoness en zo heb je je cashbackkaart altijd bij je.

 

Aanmelden

Klik hier op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat uw emailadres achter en u ontvangt van ons een aanmeldingslink.

 

-advertenties-

-goede doel-