weggeef speelgoedKledingbank MEVE! (Met elkaar, voor elkaar!) organiseert aanstaande zaterdag 12 oktober, van 12:00 tot 18:00 een speelgoed weggeef actie. Met de decembermaand in het vooruitzicht zijn er genoeg ouders die zich zorgen maken over hoe ze deze maand weer moeten rondkomen.

De gedachte achter deze weggeefactie is dat iedere ouder zijn kind eens extra wil verwennen met de Sint en kerst.

In MEVE! wordt normaal alleen kleding en ander huishoudelijke textiel weggegeven. Maar omdat er ook zeer regelmatig nog mooi of nieuw speelgoed wordt ingeleverd, heeft het bestuur besloten om hiervoor een speciale weggeefactie dag te houden. Op deze manier kunnen de ouders met een minimaal inkomen speelgoed uit komen zoeken, om zo te zorgen dat er ook bij hun een goed gevulde zak op de stoep staat.  Deze speciale actie gaat buiten de reguliere openingstijden om en is alleen op zaterdag 12 oktober van 12:00 tot 18:00.

Mocht u nog mooi speelgoed hebben liggen en andere kinderen hiermee blij willen maken, dan kunt u dit inleveren tijdens de reguliere openingstijden, maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 14:00 uur. Afhankelijk van het ingezamelde speelgoed zal er op korte termijn een eventuele tweede speelgoed weggeefactie gehouden worden.

De regels zijn hetzelfde als voor de kleding welke op normaal weggegeven wordt. Staat u al geregistreerd bij MEVE? Dan kunt u op de stempelkaart van uw kind(eren) speelgoed op komen halen. Staat u nog niet geregistreerd? Neemt u dan uw Zoetermeerpas (en die van uw kinderen) of ander bewijs van minimaal inkomen mee, dan kunt u zich gelijk laten registreren en na ontvangst van de stempelkaarten, kunt u dan ook speelgoed uitzoeken, zodat ook uw kinderen eens goed verwend worden met de komende feestdagen!

MEVE! is gelegen aan de Belvedèrebos 1c, wijk Meerzicht, in Zoetermeer.

Voor meer informatie: www.kledingbankzoetermeer.nl of kijk op onze facebook-groep, kledingbank, Met elkaar, voor elkaar! Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-