Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Bibliotheek

 • Coderdojo: Romeinen in Minecraft

  coderdojoBij een Coderdojo leren jonge mensen tussen de 7 en 17 jaar programmeren, websites te bouwen, apps te ontwikkelen, games te maken en meer. De dojo’s worden gehouden op zaterdag in de Hoofdbibliotheek, met op zaterdag 24 juni een speciaal thema: Romeinen in Minecraft.

 • Digitaalhuis start in Hoofdbibliotheek

  digitaalhuisIn de Hoofdbibliotheek kun je bij het DigiTaalhuis hulp krijgen bij digitale zaken en je digitale vaardigheden ontwikkelen. Tijdens de inloopspreekuren zijn gastvrouwen aanwezig om vragen te beantwoorden of hulp te bieden. Het DigiTaalhuis bevindt zich op de 3e verdieping van de Hoofdbibliotheek (tijdelijke locatie Duitslandlaan 440).

 • Forum Café in nieuwe bibliotheek

  ondertekening Forum cafeIn het toekomstige Forum - het samenwerkingsverband tussen Bibliotheek Zoetermeer, gemeente en 40 lokale organisaties - komt een eetcafé. De overeenkomst voor dit Forum Café is getekend door directeur Joke Mos en de exploitanten.

 • Hoofdbibliotheek start lente met opening Letterwinkeltje

  kinderboeken kast6Het Letterwinkeltje in de Hoofdbibliotheek opent woensdag 22 maart. Vanaf 14 uur kunnen bezoekers in het winkeltje op de jeugdafdeling (1 verdieping) de mooiste en leukste boeken, boekfiguren, spellen en cadeautjes kopen.

 • Inloopspreekuur over doofblindheid in bibliotheek Zoetermeer

  kentalis doofblindZelf ervaren hoe het is om slecht te zien én te horen? Dat kan op woensdag 8 maart in de Openbare Bibliotheek van Zoetermeer. Kentalis houdt tussen 14.00 en 15.30 uur een inloopspreekuur doofblindheid in het gebouw aan de Duitslandlaan 440.

 • Lekkere Lente Ladies Night in Hoofdbibliotheek

  Karin bakvormenToe aan de lente? Op dinsdag 21 maart van 19 tot 22 uur is er in de Hoofdbibliotheek de allereerste Lekkere Lente Ladies Night! Tientallen standhouders staan klaar om de bezoeksters te verwennen. Voor alle vriendinnen, moeders, dochters, collega’s en kennissen!

-goede doel-