moMonique van der Ree (51 jaar) probeerde veel verschillende medicijnen uit voor haar overgangsklachten, ze slikte hormonen, kreeg een mirenaspiraalen gebruikte diverse andere supplementen. De klachten verminderden echter niet.

Monique: “Alleen de hormonen waren fijn daar mee verdwenen mijn klachten,alleen die mag je maar 1 jaar gebruiken, dan val je weer in een diep gat!

Door het gebruiken van de Herbalife  shake als ontbijt en lunch veranderde mijn lichaam, de kilo's verdwenen ,ik kreeg uren meer energie, mijn humeur werd er beter van, ik dreef niet meer mijn bed uit en opvliegers kwamen ook niet meer!

Mensen in mijn omgeving vroegen mij was is er toch met jou gebeurd? En ik deelde met hen mijn verhaal en vertelde mijn ervaringen.”

Door haar goede ervaringen werd Monique een jaar geleden distributeur van Herbalife en geeft mensen advies op het gebied van voeding en lifestyle.

Voedingsshake Herbalife:

De shake is op basis van sojaproteïne. Iedere portie (bereid met halfvolle melk) bevat ongeveer 17 gram proteïne. Dit helpt om de behoefte van het lichaam aan proteïne op peil te houden waardoor de afbraak van spierweefsel tijdens de gewichtsbeheersing wordt beperkt.

Slechts 217 kcal per portie (inclusief 250 ml halfvolle melk). Weinig verzadigde en onverzadigde vetten.

Herbalife Formule 1, ontwikkeld met geavanceerde voedingsmiddelentechnologie, biedt wetenschappelijk uitgebalanceerde kwaliteitsvoeding die gemakkelijk door het lichaam wordt opgenomen. Een combinatie van snelle en langzame koolhydraten helpt om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden.

Hoge kwaliteit Voedingsvezels. Rijk aan vitaminen en mineralen, zoals de antioxidant vitamine A, C en E, die de vrije radicalen helpen bestrijden en op die manier uw lichaam helpen te beschermen. Gemakkelijk te bereiden met behulp van een shake-beker, blender of mixer. De shake is heerlijk zacht en romig.

Je kan de shake gebruiken als gezond ontbijt  / aankomen / afslanken / sportvoeding.

Op dit moment is Herbalife in 87 landen verkrijgbaar , en 30 dagen niet goed geld terug garantie! 

Monique van der Ree

Voeding & lifestyle coach

Tel 06 -55557399

-advertenties-

-goede doel-