20181207 142420Sinds Taverzo gevestigd is op de Willem Alexanderplantsoen 4 wordt er hard gewerkt om de wijk Driemanspolder aan het tafeltennissen te krijgen. Om hier een impuls aan te geven heeft basisschool Stella Nova van trainers Sven Groot en Ron Vollebregt een tafeltennistafel, tafeltennisbatjes en balletjes gekregen.

20181207 135225De tafeltennissport is niet onbekend bij de leerlingen van Stella Nova. Buiten dat er op het schoolplein een tafeltennistafel staat hebben de leerlingen al vaker een tafeltennisclinic gehad van Taverzo trainers Jochem en André. Tijdens deze clinics deden zij altijd fanatiek mee. Vanaf vandaag kunnen ze dus ook op de school zelf tafeltennissen. 

Uitreiking en tafeltennisdemonstratie
De uitreiking van de tafel ging gepaard met een leuke tafeltennisdemonstratie van Ron en Sven. In de kleine gymzaal kwamen de bovenbouwgroepen bijeen. Zij wisten nog niet dat de tafel waarop de demonstratie werd gegeven cadeau werd gedaan aan de school. Tijdens de demo werden er spectaculaire rally’s gespeeld door de Taverzo trainers. Ook mocht leerling en tevens Taverzo jeugdlid Mike de Vos laten zien dat hij toch echt wel een aardig balletje kon slaan, onder luid applaus van zijn medeleerlingen. Als afsluiting speelden de meesters nog een potje tegen elkaar waarbij de kinderen luid aanmoedigden.

Ook eens tafeltennissen?
Lijkt het je leuk om eens te tafeltennissen bij Taverzo? Schrijf je dan in voor de kennismakingscursus die in januari 2019 start of kom direct langs op de club en doe mee met de training.  Neem hiervoor contact op met Sven Groot via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

IMG 20181207 WA0002

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-