rookvrij 2Met ingang van 1 januari 2019 volgt tennisclub ALTV het voorbeeld van vele andere verenigingen door het invoeren van een strikt anti-rook beleid. Op verzoek van de jeugdcommissie nam de Algemene ledenvergadering het voorstel aan om het rookverbod dat al in de kantine van kracht was uit te breiden met een verbod voor het gehele tennispark.

Sittard groepRayan Laghmich, uitkomend voor Unity’99 Rotterdam, reisde afgelopen weekend af naar Sittard om daar deel te nemen aan de internationale Karate Cup Sittard. Dit jaar telde het evenement 450 deelnemers uit 6 landen met vele nationale en internationale top karateka’s.

fczoetermeerFCZ moest het afgelopen zaterdag thuis opnemen tegen koploper vv Ariston80 uit Delft. Bij een overwinning zou FCZ dicht bij periodewinst komen en de koploper in het vizier kunnen blijven houden. Met drie nieuwe defensieve spelers uit het 2e elftal pakte dicht echter helemaal verkeerd uit.

20181207 142420Sinds Taverzo gevestigd is op de Willem Alexanderplantsoen 4 wordt er hard gewerkt om de wijk Driemanspolder aan het tafeltennissen te krijgen. Om hier een impuls aan te geven heeft basisschool Stella Nova van trainers Sven Groot en Ron Vollebregt een tafeltennistafel, tafeltennisbatjes en balletjes gekregen.

Op de foto v.l.n.r. Colin, Alex en Mex en Alex, Sarah en MarinDrie leden van Kai Sei Budoschool deed op zondag 9 december mee aan de landelijke dangraadexamens van de Karate-do Bond Nederland. Deze vonden plaats in Harderwijk.

elineDe Zoetermeerse Eline Gabriele is 16 jaar en een groot ijshockeytalent. Dit jaar werd zij in Mexico Wereldkampioen met het Nederlands Vrouwenteam U18. Eline traint mee met het Nederlands vrouwenteam en maakt zelfs kans om deel te nemen aan het WK 2019 in China.

park taverzoIn een ware thriller verloor het eerste team van deBoer Taverzo met het kleinst mogelijke verschil met 2-3 van Fortune Kiev. Beide teams streden op volle sterkte in een 4 uur durende wedstrijd om elk punt.

ijsvogesIngeborg ter Laak, wethouder zorg, welzijn, sport en verenigingen samen met Rutger Haspers, Beleidsadviseur jongeren en sport, maakte kennis met de Zoetermeerse Kunstrijvereniging De IJsvogels en de kunstrijsport in SilverDome Zoetermeer.

taverzo2Het tafeltennisteam deBoer Taverzo ontvangt aanstaande zaterdag Fortune Kiev, de zeer sterke ploeg uit Kiev. Wereldtoppers, Vlasov, Pryschpeva en Zhmudenko zullen naar Zoetermeer afreizen en om met Taverzo te strijden om een plek in de kwartfinale van de Europacup.

Groepsfoto Sinterklaas wedstrijd Nieuwegein 1280x768Tijdens de spectaculaire en gezellige Sinterklaas wedstrijd in Nieuwegein die speciaal voor de jongere springers georganiseerd werd, deden ook springers van WVZ mee in verschillende groepen. Ook Sinterklaas genoot van de mooie prestaties van de schoonspringers.

-advertenties-

-goede doel-