fczoetermeerFCZ moest het zaterdag thuis opnemen tegen Semper Altius uit Rijswijk in de 4e klasse C. De ploeg van trainer Fouzzie komt naarmate het seizoen vordert steeds beter in vorm. Bij winst zou het serieus mee gaan doen om de titel.

kai sei nkDit weekend streden in de Oosterpoort in Oosterheem honderden karateka onder de 21 jaar voor de nationale titels. Het NK werd verzorgd door Budoschool Kai Sei die met vele vrijwilligers zorgde voor een goed verloop van alle wedstrijden en ondertussen ook de nodige titels binnen haalde.

IMG 20181126 WA0000De Zoetermeerse karateka Nicky Gerritsen van de karate Academy Unity99 te Rotterdam, wist afgelopen zaterdag tijdens de Nederlandse kampioenschappen 2018 een fantastische prestatie neer te zetten.

taverzo nov 18Met een 2-3 overwinning in Praag hebben de tafeltennissers van Taverzo zich zondagavond geplaatst bij de laatste 8 in de Europacup. Na de eerdere 3-1 overwinning vorig weekend in Zoetermeer kan de club nu uitkijken naar een uit en thuis treffen tegen Fortune Kiev.

20181117.NRmixedestaffette regio podium wvzteamTijdens de afgelopen twee weekenden van de Regio West Kampioenschappen kort bad in Dordrecht heeft WVZ de tweede plaats in het overall medailleklassement behaald. Een prachtige prestatie door de zwemmers van zwemvereniging WVZ uit Zoetermeer.

POS NK KARATE 21 2018 A2 v3Zaterdag 24 en zondag 25 november vinden in de Oosterpoort te Zoetermeer de Nederlandse Kampioenschappen karate kata en kumite voor jeugd, cadetten, junioren en -21 jaar 2018 plaats, een nationaal kampioenschap van de Karate-do Bond Nederland.

cian mikkelsenDoor in Hilversum de B- finale van het KNLTB Menzis Winter Jeugd Circuit overtuigend te winnen heeft ALTV- top talent Cian Mikkelsen (deze maand 14 jaar geworden) zich geplaatst voor het A-Circuit dat komende week gespeeld gaat worden.

Uitreiking Blauwe Kaart door JC2Naast de in de hockeysport bekende groene, gele en rode kaart, worden er bij Mixed Hockey Club Zoetermeer sinds 3 weken ook blauwe kaarten uitgedeeld, uitsluitend aan tegenstanders. In tegenstelling tot de groene, gele en rode, is de Blauwe Kaart bedoeld om gedrag te belonen.

20181117.WVZ Estafetteteam zwemt NL record 1Tijdens de eerste dag van de Regio West Kampioenschappen in Dordrecht heeft het estafetteteam van zwemvereniging WVZ uit Zoetermeer een Nederlands record voor clubs gezwommen op de 4x100 meter wisselslag mixed estafette senioren.

maurits remmen winnaarTwee weken geleden heeft Maurits Remmen van schermvereniging Zaal Kardolus goud verdiend op het Lajos-csire-gedächtinsturnier. Nu heeft hij opnieuw goud binnen gehaald op het Internationales Degen Pokal Turnier.

-advertenties-

-goede doel-