thomas wvzOnlangs is Thomas Jansen (2001), lid van zwemvereniging WVZ uit Zoetermeer en trainend bij OC Den Haag, opgenomen in Team 24 van de KNZB. Thomas is één van de zeven jonge talentvolle zwemmers die door de KNZB zijn geselecteerd voor het traject richting de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

20181029 190536Dertien kumite karateka van Budoschool Kai Sei hebben afgelopen weekend deelgenomen aan de ONKJ/Dutch Open for Youth 2018 te Almere. Dit internationale kata en kumite kampioenschap van de KBN telde dit jaar bijna 550 deelnemers in diverse categorieën.

ALTV kampioen herfst 2018Het eerste jeugdteam van ALTV werd afgelopen zondag kampioen door het Delftse Concordia met 6-0 te verpletteren. Bij thuiskomt in het Vernèdepark zijn de jonge tennissers gehuldigd voor de sterke overwinning.

20181028.Valerie WKValerie van Roon is opgenomen in de selectie voor de wereldkampioenschappen korte baan die van 11 t/m 16 december in Hangzhou (China) worden gehouden. Valerie is lid van zwemvereniging WVZ uit Zoetermeer en traint bij het HPC (High Performance Centre) Amsterdam bij coach Mark Faber.

DSOSV DSO heeft een onnodige nederlaag geleden tegen Voorschoten’97 in de tweede klasse. Lang leek SV DSO op weg naar een overwinning, maar kreeg in de blessuretijd de deksel op de neus, 3-4. De Zoetermeerders snakte naar de drie punten, maar het mocht niet zo zijn.

fczoetermeerFCZ wist afgelopen zaterdag de volle 3 punten te pakken uit tegen vv Wassenaar en nestelt zich nu stevig in de subtop van de 4e klasse C.

DWOShamiroLeoniciaDWO speelt een goede wedstrijd, krijgt vele kansen tegen Van Nispen uit De Zilk, maar gaan naar Zoetermeer terug met lege handen. Na een onrustig begin, neemt DWO het voortouw in de eerste helft en komt tot score.

 

DSC 0940De Klaverbladloop is dé najaarsklassieker voor Zoetermeer en omstreken en wordt dit jaar voor de 42e keer gehouden. Ervaar de sfeer van deze loop over 5, 10 of 15 km. Er wordt gerekend op een deelname van meer de 1.200 lopers.

20171208MvOFinderDartsMasters015Dartster Sharon Prins gaat een leuke uitdaging niet uit de weg. Nu dartsbond PDC twee WK-tickets vergeeft aan vrouwen gaat de Zoetermeerse zeker proberen daarbij te zijn. Op 17 november begint daarvoor in Düsseldorf een kwalificatietoernooi.

DSC00747Van 19 tot en met 21 oktober 2018 staat de Scoutingwereld in het teken van communiceren via amateurradio en internet. Zo’n 500.000 scouts doen wereldwijd mee aan de JOTA-JOTI, het jaarlijkse communicatie- en techniekevenement. Zo ook de scouts van Scoutinggroep John McCormick (JMC).

-advertenties-

-goede doel-