DWOJeroen FarberDWO toont karakter door na achterstand van drie doelpunten terug te komen en de winst te pakken in het Westerpark. NSV'46 was vorig jaar nog kampioen in de vierde klasse. Wat in de eerste helft een flater leek te worden, werd een wonder in de tweede helft.

YVZ sponsorMet trots draagt de zaterdagjeugd van IJsvereniging Zoetermeer (YVZ) komend seizoen nieuwe vesten die gesponsord zijn door Verlaan Makelaardij. Inmiddels is bekend dat de Oval dit seizoen weer open is. Mede hierdoor is het aantal jeugdleden ten opzichte van vorig seizoen verdubbeld.

The Dutch DragonsThe Dutch Dragons hebben bij het nationaal kampioenschap drakenboot varen meerdere medailles veroverd. Twee jeugdteams en het hoofdteam zijn in de prijzen gevallen op de 500 meter. Met deze medailles zijn meerdere titels Nederlands Kampioen naar Zoetermeer gebracht.

20180923 143700Een selectie van negen karateka van Budoschool Kai Sei heeft zaterdag 22 september deelgenomen aan de Lion-Cup 2018 te Luxemburg. Dit grote internationale kata en kumite toernooi telde dit jaar bijna 1100 deelnemers in diverse categorieën. 

20180923.WVZ dames 2 estafette teamWVZ heeft afgelopen zondag het zwemseizoen geopend met deelname aan de Nederlandse Estafette Kampioenschappen Senioren 2018. WVZ was present met twee dames teams en één herenteam; in totaal reisden 21 zwemsters en 11 zwemmers af naar Eindhoven.

fczoetermeerFCZ 1 speelt vanaf dit seizoen in de zaterdagdivisie (4C). De Zoetermeerders stellen hoge eisen dit seizoen, namelijk het kampioenschap behalen en meteen promoveren.. Maar de club uit Rokkenveen kende een uitermate slechte start van het seizoen.

DWODamianMeereDWO start slecht in de competitie. De Zoetermeerders kregen na tien minuten al een tegengoal. Na de rust weten zij nog wel een aansluitingstreffer te maken, maar de tegenstander uit Alphen aan den Rijn gingen uiteindelijk met een forse winst naar huis.

Schaal ZVZZwemvereniging Zoetermeer is uitgeroepen als eerste meest maatschappelijke sportaanbieder van Zoetermeer. ZVZ was samen met ‘Kai Sei’ en ‘Zoebas’ genomineerd voor deze prijs.

20180918.WVZ foto Marlinde BeukersDe 17-jarige WVZ-zwemster Marlinde Beukers nam afgelopen zondag de gouden medaille in ontvangst voor haar winst in het open water schoolslagklassement bij de dames senioren 2018. Na 18 wedstrijden, waarvan 13 met winst, kon de winst haar niet meer ontgaan tijdens de laatste wedstrijd in Anna Paulowna.

20180915 132557De Nationale Sportweek is zaterdag stuiterend van start gegaan op de Markt, met vele demonstraties en optredens. Freestyle basketballer Galdino Haimé opende samen met wethouder Ingeborg ter Laak de sportweek met een sportactiviteit waarbij alle kinderen een kleine witte basketbal mochten ophalen.

-advertenties-

-goede doel-