DSO copySV DSO heeft de goede competitiestart van vorige week geen goed vervolg kunnen geven. SV DSO leed op het eigen sportpark Bentwoud in Zoetermeer een 1-3 nederlaag tegen HVC’10 uit Hoek van Holland. Na rust kwam er even hoop op een minimaal gelijk spel.

20160816 87965Toervereniging Zoetermeer’77 organiseert in de laatste week van de schoolvakantie, van dinsdag 21 t/m vrijdag 24 augustus de jaarlijkse Fiets 4-Daagse. Rondom Zoetermeer zijn stukjes prachtige natuur te vinden die dienen als decor voor deze fiets 4-daagse.

DSCF4123Kanovereniging Zoetermeer heeft de kanoroutes van het natuurgebied De Groenzoom gecontroleerd. De controle heeft zich onder andere gericht op de vaardieptes, beplanting en bevaarbaarheid. De bevindingen zijn doorgegeven aan het gebruikersplatform Groenzoom en beheercombinatie De Groenzoom.

DSC 0261Basketbalvereniging Zoebas kan ook de komende jaren weer rekenen op de steun van sponsoren. Voor de komende drie jaar hebben Veiligheidop1, ReviCAD, RAS Techniek, VebeCAD, Van Hek & Lelieveld en Transition IT zich opnieuw verbonden aan de Zoetermeerse basketbalvereniging.

sportief wandelgroepHelaas moesten vijf wandelaars opgeven, maar Sportief Wandelgroep Zoetermeer kwam met maar liefst 108 wandelaars over de Via Gladiola in de Nijmeegse Vierdaagse. De wandelaars werden bejubeld en toegezongen door duizenden toeschouwers, een kippenvel moment voor de Zoetermeerse wandelaars.

TDD CCWC foto 200m fullDrakenbootvereniging The Dutch Dragons uit Zoetermeer verdedigt in Hongarije de Nederlandse eer en de eer van hun vereniging. In Szeged, de drie na grootste stad van Hongarije, vinden van 17 tot 22 juli de Wereldkampioenschappen Drakenbootvaren voor clubteams plaats.

SnowWorldFunRun A19A3958De temperatuurverschillen waren behoorlijk tijdens de SnowWorld Funrun, afgelopen zondag. Buiten renden de deelnemers in het zonnetje, maar ook de skihelling in de hal moest beklommen worden in een aanzienlijk lagere temperatuur! Ook de finish in een grote waterbak nodigde uit tot lekker afkoelen.

DSC 0264Ferry Wortman (Kyokushin Karate) van karateschool SportsClub Sushiho en Yara van Kerkhof (shorttrack) van IJsvereniging Zoetermeer (YVZ) zijn vrijdagavond verkozen tot Zoetermeerse sportman en sportvrouw van 2017.

20180701 ProPatria GVW 0912In een stampvol Stadstheater werd zondag 1 juli een uitvoering gegeven door gymnastiekvereniging ProPatria en DanceFactory, met als thema 'Alles is Liefde'. Aan het eind van de dansavond werd afscheid genomen van juf Phemia de Boer, die honderden leerlingen in Zoetermeer dansles heeft gegeven.

funrinKomende zondag kun jij even ontsnappen aan de warmte bij de SnowWorld Fun Run. Je loopt 1 tot 10 km over de skihellingen, door de sneeuw, met leuke uitdagingen onderweg. De Fun Run steunt de Mentelity Foundation, die zich inzet voor kinderen met een lichamelijke beperking.

-advertenties-

-goede doel-