DSC02236Deze week organiseert ALTV Zoetermeer aan zijn open tennistoernooi dat gesponsord wordt door Univé. Het is een toernooi waar niet alleen de eigen leden, maar ook de leden van andere bij de KNLTB aangesloten verenigingen aan mee mogen doen.

Douwe Amels NK 2018 goud ETDe verwachtingen waren hoog gespannen, maar op het moment suprême moet je het allemaal maar waar zien te maken. Vol vertrouwen, maar toch met een gezonde wedstrijdspanning ging een grote ploeg atleten van Ilion naar de Nederlandse Kampioenschappen atletiek in het terrein van Phoenix in Utrecht.

deBoer logo RGBTafeltennisvereniging Taverzo heeft voor volgend seizoen een nieuwe naamsponsor gevonden: deBoer – Maatwerk in Keukens. De landelijke teams van Taverzo zullen de nieuwe naamsponsoring dragen en uitkomen onder de naam deBoer Taverzo.

ilion zoe sedneyAfgelopen weekend was er het Nederlands kampioenschap atletiek voor junioren. Bij de meisjes B wist Zoë Sedney op de 100 meter horden én de 200 meter haar titels van 2017 te prolongeren. De atleten van Ilion haalden op het NK maar liefst drie maal goud binnen.

20180617 195644Twintig karateka van Budoschool Kai Sei hebben afgelopen zondag deelgenomen aan de 2e International Karate Cup Buitenveldert in Amsterdam. Dit grote internationale kata en kumite toernooi telde dit jaar 450 deelnemers, 539 inschrijvingen uit 54 clubs.

foto 1 turn en fundag 20180609Pro Patria organiseerde zaterdag 9 juni in samenwerking met de Regio Zuid Holland van de KNGU een Turn en Fundag in Sporthal De Oosterpoort in Zoetermeer. Aan deze Turn en Fundag deden gymnasten van verschillende verenigingen uit de regio mee.

IMG 0544Het jonge Zoetermeerse BMX talent Maddox van Deene is afgelopen week twee maal derde geworden op het wereldkampioenschap BMX in Baku (Azerbaijan). De 10-jarige Maddox reisde samen met zijn ouders naar Baku om deel te nemen aan het WK.

Big AirbagSnowWorld Zoetermeer staat komend weekend, van vrijdag 15 t/m zondag 17 juni, in het teken van freestyle skiën en snowboarden. Op de skibaan ligt het hele weekend een Big Airbag die het mogelijk maakt  om spectaculaire tricks te oefenen met een zachte landing.

Rutger Koppelaar Gouden Spike 2018 EdDit weekend waren de vermaarde Gouden Spike wedstrijden in Leiden. Bij deze wedstrijden gaat het eigenlijk niet om de winst per onderdeel, maar wie van alle atleten volgens de jury de meest aansprekende prestatie van de dag heeft geleverd.

 MG 0337Woensdagavond 6 juni werd in Zoetermeer bij ARV Ilion de 15e keer de jaarlijkse Klaverblad International Highjump Meeting gehouden. Deze hoogspringwedstrijd met een sterk internationaal deelnemersveld werd met name bij de vrouwen naar een hoger niveau getild.

-advertenties-

-goede doel-