DSC 0678Zoetermeerse Watersport Vereniging Noord-Aa opent 3 juni tussen 11.00 en 16.00 uur haar deuren voor iedereen die kennis wil maken met de watersport. Lekker meevaren met een van de zeilboten of kano's om te ervaren hoe watersport voelt.

xXAk8PFSbq5Dzs6KmSBpAHet was een geweldig seizoen met een prachtige afsluiting voor de JO11-4 van FC Zoetermeer. Ongeslagen werden ze afgelopen zaterdag kampioen, maar dat maakte de wedstrijd niet minder spannend. Het team speelde de laatste wedstrijd van het seizoen thuis in een derby tegen DWO.

WissalWissal el Boudakhani ging zondag 27 mei op voor het 1e dan examen karate tijdens de landelijke dangraadexamens van de Karate-do Bond Nederland. Na een intensieve trainingsperiode door leraar en KBN-examinator Alex Janssen, legde Wissal een voldoende examen af en mocht de zwarte band in ontvangst nemen.

fcz teamfotoFCZoetermeer moest het afgelopen zondag in de laatste wedstrijd thuis opnemen tegen vv Stolwijk in de 3e klasse C. Bij winst zou het nog kans maken op de nacompetitie.

20180526 151841Zaterdag werd de 4e en laatste wedstrijd van de Gerda Kardolus-Rolving troffee 2017/2018 geschermd. Er werd gestreden om de felbegeerde wissel trofee in deze competitie die in oktober begon met de eerste wedstrijd.

CIMG6157Nederland is Waterland. En kanovaren is een ideale manier om te genieten van de Nederlandse kanalen, grachten, rivieren en meren en tegelijk op een sportieve manier om aan je conditie te werken. Zondag 3 juni houdt de Zoetermeerse Kanovereniging De Sprinters een Open Dag.

HH828083Nyncke de Knegt, een 9 jarig tafeltennis talentje uit Zoetermeer, wil privé trainingen volgen om nóg beter te worden. Nyncke is nu een jaar aan het tafeltennissen en is eind april al Nederlands kampioen geworden bij de meisjes welpen. Zij startte een crowdfundingsactie om privéles mogelijk te maken.

opfris zwemmenKinderen leren vaak al op jonge leeftijd zwemmen, maar komen als ze eenmaal het Zwem ABC hebben niet veel meer in een zwembad. Tótdat het zomer wordt en het weer uitnodigt om lekker buiten in het Noord-Aa te gaan zwemmen! Zijn de kinderen dan nog wel zwemvaardig genoeg?

drachten2Voor de 47e maal werd er in het Friese Drachten het Intersport Evink Pinkstertoernooi gehouden. Dit populaire pinkstertoernooi brengt tennissers uit heel Nederland en Duitsland samen op de banen van tennisclub DLTC, zo vertrok er ook een grote groep ALTV-ers uit Zoetermeer naar het noorden.

tennis tvdrMet 18 deelnemers was TVDR/Eye4Tennis de best vertegenwoordigde vereniging bij de District Jeugd tennis Kampioenschappen. De jeugdtennissers wisten vele kwalificaties te behalen voor het hoofdtoernooi en Maikka Kans veroverde zelfs de eerste plaats in haar categorie.

-advertenties-

-goede doel-