tv77 mountainbikeToervereniging Zoetermeer’77 organiseert donderdag 10 mei 2018, Hemelvaartsdag, haar jaarlijkse Goede Doelen fietstochten.  Voor dit jaar is als goede doel gekozen de Egelopvang in Zoetermeer.

PhotoGrid 1524513803339Iedere maand, in de regel op de laatste zondag, organiseert Road Runners Zoetermeer de 3Plassenloop. Komende zondag 29 april is een bijzondere editie, want het is de 150ste keer dat de loop gehouden wordt.

united cheers kampioenDe groepen van United Cheers Cheerleaders deden afgelopen zondag mee aan het NK Cheerleading in Amsterdam en kwamen uit in verschillende categorieën. De United Cheers deden mee aan vijf verschillende categorieën in totaal, waarbij door alle groepen goud is behaald.

IMG 2864Twintig karateka van Budoschool Kai Sei deden afgelopen zaterdag en zondag mee aan de Open Wado Cup in Almere en de Smaal Cup 2018 in Apeldoorn. Het leverde een regen aan medailles op voor de Zoetermeerse karateka: 13 om precies te zijn.

 F2A2212 De mix toernooi 2018Karatevereniging Tomo no Kai heeft op de Open Wado Cup in Almere veel prijzen in de wacht gesleept met goede uitvoeringen van kata. De wedstrijdploeg die afreisde naar Almere bestond uit 10 wedstrijdkarateka, waarvan de meeste al veel ervaring hebben op kata-wedstrijden.

IMG 2230Na jarenlang slecht weer tijdens de jaarlijkse drakenbootraces, afgelopen jaar moesten de wedstrijden zelfs onderbroken worden vanwege het slechte weer, was er dit jaar volop zon. Er deden dit jaar 3 jeugdteams en 5 volwassen teams mee.

tafeltennis2Na de 3-1 nederlaag in Hattem, stond Taverzo afgelopen zondag op scherp. De spelers waren op zoek naar de winst, supporters en spelers van Smash’70 in de ban van een mogelijke stunt. Door wat wisselingen in de opstellingen van beide teams waren de eerste 2 partijen gelijk aan die van wedstrijd 3 en 4 een week daarvoor.

20180420 125480Het Zoetermeerse Picasso Lyceum is de grote winnaar geworden van de Koningsspelen die door Drakenbootvereniging The Dutch Dragons georganiseerd werden. Aan de spelen op vrijdagmiddag 20 april deden teams van drie verschillende scholen mee. Vooraf hadden ze al een keertje geoefend in een clinic van The Dutch Dragons.

Martijn de VriesAfgelopen zaterdag heeft de Zoetermeerse tafeltennisploeg Enjoy & Deploy Taverzo verloren tegen Van Wijnen Smash’70 uit Hattem. Aankomende zondag 22 april staat de return op het programma in de halve finales van de play offs. Dan staat de stand weer 0-0 en moet de ploeg er keihard tegenaan om de stand in de play-offs gelijk te trekken.

fcz teamfotoAfgelopen zondag moest FCZ het thuis opnemen tegen laagvlieger vv ASW uit Waddinxveen in de 3de klasse C. Hoewel er eigenlijk niks meer op het spel stond voor FCZ, wisten de Zoetermeerders er toch nog een leuke pot van te maken.

-advertenties-

-goede doel-