sponsor 1Het gezellige eetcafé The Old Pal, gelegen tussen het Stadhuisplein en Cadenza, sponsort dit seizoen de jeugd van tennisvereniging ALTV. Eigenaar Edwin Degen geeft aan dat hoewel hij zelf niet tennist, hij het mooi vindt dat een club als ALTV veel doet voor haar jeugd.

PadasakDe regerend landskampioen tafeltennis kan dit seizoen terugkijken op een mooi Europees seizoen en mag de borst nat maken voor de komende play-offs. Het heeft er alle schijn van dat de tweede plek tijdens het reguliere deel van de competitie het hoogst haalbare is en dat Smash’70 de tegenstander zal gaan worden in de halve finales.

Demi Bosma CrossFit2712De 15 jarige Demi Bosma heeft de eerste plek in Nederland behaald in de divisie ‘Girls 16 – 17 jaar’ van de CrossFit Open. Dit is de kwalificatie voor de grootste CrossFit wedstrijd van de wereld, de CrossFit Games. Met haar goede score mag ze het van 19 – 23 april opnemen tegen de fitste teens van de wereld.

20180324 214517 Een selectie van dertien karateka van Budoschool Kai Sei heeft deelgenomen aan de 11e Open National Jeunes d’Orleans te Frankrijk. Dit grote internationale kumite toernooi van de Franse Karate Federatie, telde dit jaar ruim 1000 deelnemers uit dertig verschillende landen.

opendag 1Op de druk bezochte Open dag van tennisvereniging ALTV opende wethouder Robin Paalvast officieel het tennisseizoen door een aantal rally’s te spelen met Dainah Cameron. Dainah, die haar tennisopleiding begon bij ALTV en daar nog steeds lid is, werd afgelopen jaar tweede bij de nationale kampioenschappen.

20180325 185714 1600x1200De Schoonspringers van WVZ deden mee aan de tweede Regio West Bokaal in het Hofbad te Den-Haag. De springers van WVZ deden in verschillende klasse en onderdelen mee aan deze wedstrijd en behaalden goede resultaten.

yara ledschermOp de Olympische Spelen in Pyeongchang won de Zoetermeerse shorttrackster Yara van Kerkhof Zilver op de 500 meter en brons met de relay-ploeg. IJsvereniging Zoetermeer (YVZ) is trots, met man en macht wordt er momenteel gewerkt aan de huldiging van Yara, op woensdag 28 maart.

20180204 162223Het schaatsseizoen zit er weer bijna op voor Zoetermeerse Kunstschaatsvereniging de IJsvogels. De vereniging sluit het winterseizoen feestelijk af met het diplomaschaatsen en verschillende wedstrijden. Zo wordt er een wedstrijd in eigen stad georganiseerd in het Silverdome, maar gaan er ook schaatsers naar het NK.

padel bwHet Tennisseizoen gaat weer beginnen en veel Zoetermeerse tennisverenigingen houden dit weekend open dag om jong en oud te informeren en te enthousiasmeren voor de tennissport. TV Buytenwegh, Dekker Rokkeveen en ALTV zetten de deuren voor u open.

keerkring tennisVSO De Keerkring is een algemeen bijzondere school voor zeer moeilijk lerende kinderen. Dankzij een subsidie van de gemeente krijgen deze kinderen tennisles van de tennisleraren van tennisvereniging ALTV. Een prachtig voorbeeld van samenwerking tussen het onderwijs en de sportvereniging waarbij de club bijdraagt aan de belangrijkste doelstelling van de school: zelfstandigheid.

-advertenties-

-goede doel-