DSC01015 1Scoutinggroep John McCormick (JMC) doet mee met de Clubkas campagne van Rabobank Regio Den Haag en hoopt hiermee de nodige stemmen te krijgen voor het kunnen vervangen van de keuken in het clubhuis. Je kunt nog tot en met 25 februari stemmen voor JMC.

Bij de Rabobank Clubkas Campagne bepalen de Rabobank klanten en leden welke verenigingen en clubs een sponsorbijdrage krijgen en hoe hoog dat bedrag is. Eén keer per jaar stemmen de Rabobank klanten en leden op de vereniging(en) en club(s) die zij een warm hart toedragen. Iedere klant krijgt drie stemmen, leden zelfs vijf. Daarnaast mogen leden een dubbele stem uitbrengen, door maximaal twee keer op dezelfde vereniging te stemmen. Het totale bedrag van €70.000,00 dat Rabobank Regio Den Haag in 2018 beschikbaar stelt voor de Clubkas Campagne wordt gedeeld door het aantal stemmen. Hoe meer stemmen voor de vereniging, des te hoger het bedrag dat naar de clubkas gaat! Elke stem is maximaal € 5,00 waard.

DSC06330Scoutinggroep John McCormick is 1 van de 83 geselecteerde lokale verenigingen waarop gestemd kan worden. Vanuit Zoetermeer doen er 22 verenigingen mee. Alle klanten, ouder dan 12 jaar, van wie een e-mailadres bekend is bij de Rabobank, ontvangen een e-mail met een unieke persoonlijke code.

Scouting JMC wil graag na het opknappen van het buitenterrein en de kampvuurkuil dit jaar de opbrengst van de Clubkas Campagne besteden aan het vervangen van de keuken in clubhuis De Chute. De keuken is het kloppend hart van het gezellige clubgebouw. Hier leren de kinderen op een veilige manier met elkaar koken en bakken. Ook wordt er in de keuken regelmatig voor grote groepen kinderen een heerlijke maaltijd gekookt.

-advertenties-

-goede doel-