DSOMet twee man minder wist DSO er toch nog gelijkspel uit te slepen tegen DoCoS uit Leiden. De formatie van trainer Faizel Soekhai mag blij zijn met de 2-2 uitslag, want de gelijkmaker viel pas vlak voor tijd.

DSO kende een mindere eerste helft dan in voorgaande duels. Na een half uur stond de thuispoeg al op een 0-1 achterstand. Uit een voorzet van Lars de Ridder trof Simon Jouby voor de bezoekers doel. Na die openingstreffer herpakte DSO zich en zette druk op het doel van DoCoS.

Vlak na het begin van de tweede helft kreeg DSO twee goede mogelijkheden om de score gelijk te trekken. Dat lukte niet en binnen drie minuten stond de 0-2 op het scorebord. Na het niet goed wegwerken van de bal in het Zoetermeerse strafschopgebied was weer Simon Jouby trefzeker: 0-2.

DSO moest na verloop van tijd ook nog eens met tien man verder, omdat Vincent Visser na het neerhalen van een doorgebroken speler met rood richting kleedkamer moest. Na dik een uur spelen mocht DSO aanleggen vanaf de strafschopstip. Lesley van den Berg liet de mogelijkheid niet ongebruikt en bracht DSO terug in de wedstrijd: 1-2. Met nog een kwartier op de klok kwam de thuisploeg steeds beter in de wedstrijd en ging op zoek naar de gelijkmaker. Vier minuten voor tijd kreeg DSO loon naar werken. Chris Hagi schoot diagonaal over de DoCoS-doelman raak: 2-2.