dwo 10 2Voor aanvang van de wedstrijd werd er één minuut stilte in acht genomen voor het overlijden van erelid, de heer A.P. Rademaker. De heer Rademaker kreeg in de voetballerij als bijnaam ‘het Aambeeld’ mee. De DWO spelers speelden uit eerbied voor Janus met een rouwband om.

Zonder de geschorste Casper Schutte begon DWO aan de wedstrijd. Het spel in de eerste 25 minuten gaat op en neer. Het eerste wapenfeit komt al na 180 seconden van DSVP als een schot van 25 meter door keeper Jim van der Leer tot corner wordt verwerkt. DWO is in de beginfase achterin onnauwkeurig en gespannen en heeft geen rust in de passing omdat DSVP in deze fase zeer goed mee kan en druk zet op de bal. In de 12e minuut volgt er een bijzonder moment. De heer van Lith fluit voor een penalty voor DWO. Op het moment van nemen van de penalty door DWO speler Daniel van Hek constateert de scheidsrechter een overtreding van een DWO speler op een speler van DSVP op de rand van de 16 meterlijn waarop de uitwerking van de penalty voortijdig wordt afgefloten en een directe vrije schop wordt gegeven tegen de DWO speler, die de overtreding had veroorzaakt. Scherp gezien door de scheidsrechter.

Na wat aanvallen van DSVP is het DWO wat langzamerhand de touwtjes in handen neemt. Wouter van Ginkel omspeelt de keeper na een prima steekpass van Jersylee Riley, maar zijn inzet wordt nog op tijd door een verdediger van DSVP goed tot corner verwerkt. De zeer sterk spelende Dicenzo Tjin geeft in de 29ste minuut een prima voorzet op Wouter Bakker die keurig binnenkopt.

Met nog vijf minuten te spelen in de eerste helft volgt een voorzet van Wouter van Ginkel. Wouter Bakker mist de bal met zijn hoofd, waarna de bal bij de tweede paal wordt gecontroleerd door Jeroen Farber, die de 2- 0 binnenschiet. Niet veel later wordt Jeroen Farber aangespeeld en geeft een prima pass op Joep Roovers die met een harde schuiver raak schiet. Tussenstand en tevens ruststand 3 – 0.

In de tweede helft van de wedstrijd volgen geen scores meer, hoewel DSVP in de 81ste minuut hun beste kans van de wedstrijd krijgt, maar de 2 tegen 1 situatie wordt niet goed door de voorwaartse van DSVP uitgespeeld.

DWO speelt d.d. 17-02-17 een uitwedstrijd om 14.30 uur tegen WDS uit Driebruggen. U bent van harte welkom.

10-02-18 Competitiewedstrijd s.v. DWO1 – DSVP1. Ruststand: 3 – 0: Eindstand: 3 – 0