P1040033 300x225De coolste sport op ijs is hot. Door alle aandacht tijdens de Olympische Spelen en de wekelijkse curlingquiz wordt de interesse in curling enorm vergroot. De spelers van het Nederlandse herenteam zijn allen lid van CurlingClub PWA. Afgelopen EK waren zij het enige team dat de Europese en Wereldkampioen Zweden een nederlaag wist toe te brengen.

IMG 9836Michelle Dekker zou op 22 februari meedoen met de kwalificatiewedstrijden parallelreuzenslalom op de Olympische spelen in Zuid-Korea. Echter, een dag voor ze aan de start zou staan voor deze kwalificatie, kreeg Michelle Dekker het bericht dat de wedstrijd niet doorgaat en wordt verplaatst.

ilion sedneyAtletiekvereniging Ilion nam met 14 atleten deel aan diverse onderdelen op het NK in Apeldoorn. Bij de onderdelen sprint en hoogspringen werden 4 medailles behaald.

sv oosterheemSVO moest het afgelopen zaterdag thuis opnemen tegen vv Laakkwartier uit Den Haag in de 4de klasse D. De nummer twee en titelkandidaat Laakkwartier kwam dan ook op volle oorlogssterkte naar het Buytenpark..

Zovoc NOJK JCDe Zovoc jongens in de leeftijdscategorie 12 tot 14 jaar hebben gestunt in de halve finale van het jaarlijkse Nederlands Open Jeugd Kampioenschap in Veenendaal. Zij behoorden vooraf niet tot de favorieten, maar wisten zich wel te plaatsen voor de finale op 31 maart!

DSC01015 1Scoutinggroep John McCormick (JMC) doet mee met de Clubkas campagne van Rabobank Regio Den Haag en hoopt hiermee de nodige stemmen te krijgen voor het kunnen vervangen van de keuken in het clubhuis. Je kunt nog tot en met 25 februari stemmen voor JMC.

DSC 0182In een bomvolle sportcampus hal in het Zuiderpark vond afgelopen weekend de absolute topper plaats in de Hoofdklasse C van het zaalkorfbal. De Meervogels 1 uit Zoetermeer was koploper, op 1 punt gevolgd door Achilles en op 2 punten door KVS met nog 2 speelrondes te gaan.

federer 1Drie ALTV-talenten hadden donderdag de dag van hun leven als ballenjongen en ballenmeisje op het prestigieuze ABN/AMRO tennistoernooi. Mats, Kai en Jade tennissen zelf fanatiek bij ALTV en vonden het een geweldige ervaring om op zo'n groot toernooi mee te mogen helpen.

Nanah NK indoor feb 2018Bij de Nederlandse kampioenschappen voor junioren heeft ilion weer van zich laten horen door vele medailles te halen op diverse onderdelen. De Zoetermeerse junioren behaalden maar liefst 5 gouden medailles, naast diverse zilveren en bronzen medailles.

pro patria medaillesOp C/D/E trampolinespringers van Pro Patria reisden zaterdag 10 februari af naar Goes voor de eerste, in een reeks van drie, kwalificatiewedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap. De beste twee wedstrijden tellen mee voor een plek in Ahoy Rotterdam op 23 juni tijdens het Fantastic Gymnastic NK 2018.

-advertenties-

-goede doel-