Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Minioren WVZ bij de Jaargangfinale

2017.Jaargangfinale lb.groep1De jaargangfinale, officieus NK, wordt elk jaar georganiseerd voor de beste 24 minioren op elke afstand. Dit evenement vond afgelopen zondag 2 juli plaats in Dordrecht. De geselecteerde minioren van WVZ, Merlijn, Yrsah, Denzel, Ananda, Alessia, Jade en Nikita, hadden dit jaar de eer om mee te mogen doen.

Lees meer: Minioren WVZ bij de Jaargangfinale

Zoetermeerse sporters gehuldigd tijdens het Sportgala

Sportgala 2017 special olympicsTraditiegetrouw vond het Zoetermeerse Sportgala plaats op de eerste avond van Culinair Zoetermeer. Tijdens het Sportgala werden de Zoetermeerse sporters van het 2016 bekendgemaakt en werden de Nederlandse kampioenen van 2016 in het zonnetje gezet. De presentatie lag in handen van oud schaatser Hein Vergeer en wethouder Sport Margreet van Driel.

Lees meer: Zoetermeerse sporters gehuldigd tijdens het Sportgala

Afsluiting seizoen CGV Zoetermeer

170624 Grease lightning dans 2Gym, turn en dansvereniging CGV Zoetermeer heeft haar seizoen afgesloten met verschillende activiteiten voor de verschillende afdelingen van de vereniging. Op zaterdag 24 juni heeft de dansafdeling een grote show gegeven in het Stadstheater, waarbij elke groep mocht optreden met een dans die ze de afgelopen maanden hadden geoefend.

Lees meer: Afsluiting seizoen CGV Zoetermeer

G-Tennis Zoetermeer in de prijzen

20170702 193109Sonja van Swieten en Roy van Osch van G-Tennis Zoetermeer zijn afgelopen zondag 2e geworden op het Nederlands Kampioenschap G-Tennis  in de categorie Gemengd Dubbel G3-4. Hun wekelijkse trainingen op de tennisbanen in Meerzicht zagen zij beloond met een mooie beker.

Lees meer: G-Tennis Zoetermeer in de prijzen

-advertenties-

-goede doel-