Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Kentalis en ONC sport samen

20171120 115355De leerlingen van Kentalis Zoetermeer speelden maandag voor het eerst mee in de scholencompetitie in Zoetermeer. Sportklasleerlingen van het Oranje Nassau College Clauslaan kwamen naar Kentalis voor de sportieve afspraak.

Lees meer: Kentalis en ONC sport samen

Prijzenfestijn voor turn(st)ers CGV

IMG 20171120 WA0009Gym-, turn- en dansvereniging CGV Zoetermeer deed zaterdag 18 november mee met 5 groepen aan de groepsspringwedstrijden van het rayon Zuid-Holland Noord in Noordwijk. Elke groep deed mee op 5 of 6 springtoestellen, waaronder de minitrampoline, de lange mat en de airtumbling (opgeblazen lange mat).

Lees meer: Prijzenfestijn voor turn(st)ers CGV

Eindstand in evenwicht voor DWO

DWOzwammerdamDWO 1 speelt met 1- 1 gelijk in Zwammerdam. De Zoetermeerders hadden zeker kans op meer. Maar VVZ zette in de slotminuten veel druk en kregen een grote kans op de overwinning. Voor DWO blijft er de hoop om de aansluiting te behouden met de subtop.

Lees meer: Eindstand in evenwicht voor DWO

Lastige wedstrijd voor DSO

DSOleiden1Vooraf was het duidelijk dat DSO een lastige tegenstander had aan Lugdunum uit Leiden, de ongeslagen koploper in de tweede klasse C. Naast een goede tegenstander zit DSO ook nog met de nodige teleurstellingen van de afgelopen verloren wedstrijden.

Lees meer: Lastige wedstrijd voor DSO

Erik Meijs overleden na ongeval

rl carlton nk 2016 0895Erik Meijs is in de avond van 16 november overleden in een Duits ziekenhuis aan de verwondingen van een auto ongeluk. Zoetermeer verliest een jonge topsporter die bezig was aan een prachtige opmars in het badminton. Erik Meijs is 26 jaar geworden.

Lees meer: Erik Meijs overleden na ongeval

Trampolinespringers succesvol in eigenhuis

IMG 1964 004 1280x853De trampolinespringers van GV Pro Patria sprongen zaterdag 11 november in de thuishal  aan de Buytenparklaan twee plaatsingswedstrijden voor het NK-teams. Een lange zit voor de aandachtige toeschouwers, maar het was de moeite zeker waard met maar liefst acht Zoetermeerse teams werd op 3 niveaus gestreden om de dagwinst én plaatsing voor het NK in Oss op 9 december.

Lees meer: Trampolinespringers succesvol in eigenhuis

-advertenties-

-goede doel-