Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Opfriscursus Zwemmen

opfris zwemmenKinderen leren vaak al op jonge leeftijd zwemmen, maar komen als ze eenmaal het Zwem ABC hebben niet veel meer in een zwembad. Tótdat het zomer wordt en het weer uitnodigt om lekker buiten in het Noord-Aa te gaan zwemmen! Zijn de kinderen dan nog wel zwemvaardig genoeg?

Lees meer: Opfriscursus Zwemmen

ALTV heerst in Drachten

drachten2Voor de 47e maal werd er in het Friese Drachten het Intersport Evink Pinkstertoernooi gehouden. Dit populaire pinkstertoernooi brengt tennissers uit heel Nederland en Duitsland samen op de banen van tennisclub DLTC, zo vertrok er ook een grote groep ALTV-ers uit Zoetermeer naar het noorden.

Lees meer: ALTV heerst in Drachten

Topweekend voor Ilion

4x80 jun D NRHet Pinksterweekend bracht niet alleen mooi weer, maar ook prachtige atletiek, met deelname van Ilion aan een aantal aansprekende wedstrijden. Zo waren er bijvoorbeeld de wedstrijden om de prestigieuze Ter Specke bokaal in Lisse en ploegencompetitie voor CD junioren in Leiden.

Lees meer: Topweekend voor Ilion

Paulusschool te gast bij ALTV

paulusschool 1De Paulusschool hield deze week voor de groepen 3 en 4 een heel originele sportdag. Met zo’n honderd leerlingen vertrok de school naar het dichtbij gelegen Vernède sportpark om daar op de banen van tennisvereniging ALTV kennis te maken met de tennissport.

Lees meer: Paulusschool te gast bij ALTV

Univé sponsort ALTV Open 2018

Foto UnivéSinds 1966 organiseert tennisvereniging ALTV haar Open toernooi. Ook dit jaar prijkt de oudste Zoetermeerse tennisvereniging weer trots op de kalender van de KNLTB. De 52 editie van dit populaire evenement wordt van 23 juni t/m 1juli gehouden op banen in het Vernède sportpark.

Lees meer: Univé sponsort ALTV Open 2018

Uitbreiding eredivisieteam Taverzo

EP David Mc Beath 3Kort na het behalen van de finale laat Taverzo iets meer los over de plannen voor het seizoen 2018-2019. Eerder al liet de club weten een overeenkomst te hebben gesloten met de Thaise nummer 1 – Padasak Tanviriyavechakul. Nu worden er weer twee namen toegevoegd aan het team.

Lees meer: Uitbreiding eredivisieteam Taverzo

-advertenties-

-goede doel-