SnowWorldFunRun A19A3958De temperatuurverschillen waren behoorlijk tijdens de SnowWorld Funrun, afgelopen zondag. Buiten renden de deelnemers in het zonnetje, maar ook de skihelling in de hal moest beklommen worden in een aanzienlijk lagere temperatuur! Ook de finish in een grote waterbak nodigde uit tot lekker afkoelen.

DSC 0264Ferry Wortman (Kyokushin Karate) van karateschool SportsClub Sushiho en Yara van Kerkhof (shorttrack) van IJsvereniging Zoetermeer (YVZ) zijn vrijdagavond verkozen tot Zoetermeerse sportman en sportvrouw van 2017.

20180701 ProPatria GVW 0912In een stampvol Stadstheater werd zondag 1 juli een uitvoering gegeven door gymnastiekvereniging ProPatria en DanceFactory, met als thema 'Alles is Liefde'. Aan het eind van de dansavond werd afscheid genomen van juf Phemia de Boer, die honderden leerlingen in Zoetermeer dansles heeft gegeven.

funrinKomende zondag kun jij even ontsnappen aan de warmte bij de SnowWorld Fun Run. Je loopt 1 tot 10 km over de skihellingen, door de sneeuw, met leuke uitdagingen onderweg. De Fun Run steunt de Mentelity Foundation, die zich inzet voor kinderen met een lichamelijke beperking.

De groene brigadeGV Pro Patria was dit weekend prominent aanwezig bij het internationaal toernooi SVOD open in Deventer. Een internationaal toernooi met deelneemsters uit Nederland, Zwitserland, Tsjechië, Duitsland, België en Engeland. 

deelnemers NK B Hofbad 24 06 2018Zowel bij de Nederlands Junioren Kampioenschappen als bij de Nationale Kampioenschappen Breedtesport Schoonspringen 1- en 3 meter plank hebben de springers van WVZ goede resultaten behaald. De prestaties van de springers resulteerden in meerdere Breedtesport Kampioenen voor de vereniging.

IMG 4886Don Braad de oprichter en trainer van de Sportief Wandelgroep Zoetermeer gaat dit jaar met 112 wandelaars naar de 102de Vierdaagse van Nijmegen. Voor het zestiende jaar heeft hij de wandelaars uit Zoetermeer samen met zijn trainers, klaargestoomd voor de Nijmeegse Vierdaagse.

jubileum zvzZwemvereniging Zoetermeer vierde zaterdag 23 juni het jubileumfeest ter gelegenheid van haar 45 jarig bestaan. Ruim 180 leden en oud-leden van 16 jaar en ouder vierden feest in het clubhuis van tafeltennisvereniging Taverzo.

DSC02236Deze week organiseert ALTV Zoetermeer aan zijn open tennistoernooi dat gesponsord wordt door Univé. Het is een toernooi waar niet alleen de eigen leden, maar ook de leden van andere bij de KNLTB aangesloten verenigingen aan mee mogen doen.

Douwe Amels NK 2018 goud ETDe verwachtingen waren hoog gespannen, maar op het moment suprême moet je het allemaal maar waar zien te maken. Vol vertrouwen, maar toch met een gezonde wedstrijdspanning ging een grote ploeg atleten van Ilion naar de Nederlandse Kampioenschappen atletiek in het terrein van Phoenix in Utrecht.

-advertenties-

-goede doel-