Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Gelijkspel op sportpark Bentwoud bij DSO-Nieuwkoop

DSO LambooZaterdag stonden de debutant in de tweede klasse Nieuwkoop en DSO tegenover elkaar op een feestelijk sportpark. Rookbommen, confetti en muziek moesten de sfeer verhogen. Reden van dit feestje zat hem in het feit dat voor de officiƫle competitiestart aandacht werd besteed aan het nieuwe shirt dat de hele vereniging DSO vanaf dit seizoen gaat dragen.

Lees meer: Gelijkspel op sportpark Bentwoud bij DSO-Nieuwkoop

1e thuiswedstrijd eredivisie dames

taverzo1Voor het eerst staan de dames van HSC/Het-IT Taverzo 1 in de eredivisie tafeltennis. Een geweldige ervaring voor het Zoetermeerse team dat vorig jaar kampioen werd in de eerste divisie. De tegenstanders zijn een niveau hoger, maar de dames uit Zoetermeer zijn vechters.

Lees meer: 1e thuiswedstrijd eredivisie dames

Sport mee tijdens de Geuzendag

hardlopenHoudt u van hardlopen, zwemmen, fietsen of wandelen? Kom dan op zondag 24 september naar de Geuzendag en sport mee. Diverse sportverenigingen organiseren op deze gezellige familiedag verschillende sportactiviteiten. In de Dorpsstraat vinden vanaf 10.30 uur diverse sportieve en muzikale activiteiten plaats. Deze dag staat in het teken van een sportieve strijd om 'de eer en de penning'.

Lees meer: Sport mee tijdens de Geuzendag

Opendag op Ruitersportcentrum

SAM 2393 copyTijdens de open dag op zondag 17 september werd het Ruitersportcentrum aan de Voorweg goed bezocht. Cynthia van Zijl en Harm Kluivers runnen samen sinds 1 juli 2005 het Ruitersportcentrum in Zoetermeer. Tijdens de open dag was er veel te doen voor kinderen en kon men kijken naar demonstraties.

Lees meer: Opendag op Ruitersportcentrum

Nationale Sportweek is gestart

20170909 Nationale Sportweek GVW 9770De Nationale Sportweek is zaterdagmiddag gestart met een sportmarkt en vele demonstraties op de Markt. Het weer zat tijdens de opening niet mee, maar later op de middag konden vele sporters toch laten zien wat hun sport zo bijzonder maakt.

Lees meer: Nationale Sportweek is gestart

-advertenties-

-goede doel-