Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Meervogels is kampioen

DSC 0182In een bomvolle sportcampus hal in het Zuiderpark vond afgelopen weekend de absolute topper plaats in de Hoofdklasse C van het zaalkorfbal. De Meervogels 1 uit Zoetermeer was koploper, op 1 punt gevolgd door Achilles en op 2 punten door KVS met nog 2 speelrondes te gaan.

Lees meer: Meervogels is kampioen

ALTV-talenten ontmoeten Federer

federer 1Drie ALTV-talenten hadden donderdag de dag van hun leven als ballenjongen en ballenmeisje op het prestigieuze ABN/AMRO tennistoernooi. Mats, Kai en Jade tennissen zelf fanatiek bij ALTV en vonden het een geweldige ervaring om op zo'n groot toernooi mee te mogen helpen.

Lees meer: ALTV-talenten ontmoeten Federer

DWO wint met 3 - 0 van DSVP

dwo 10 2Voor aanvang van de wedstrijd werd er één minuut stilte in acht genomen voor het overlijden van erelid, de heer A.P. Rademaker. De heer Rademaker kreeg in de voetballerij als bijnaam ‘het Aambeeld’ mee. De DWO spelers speelden uit eerbied voor Janus met een rouwband om.

Lees meer: DWO wint met 3 - 0 van DSVP

-advertenties-

-goede doel-