20181207 142420Sinds Taverzo gevestigd is op de Willem Alexanderplantsoen 4 wordt er hard gewerkt om de wijk Driemanspolder aan het tafeltennissen te krijgen. Om hier een impuls aan te geven heeft basisschool Stella Nova van trainers Sven Groot en Ron Vollebregt een tafeltennistafel, tafeltennisbatjes en balletjes gekregen.

Op de foto v.l.n.r. Colin, Alex en Mex en Alex, Sarah en MarinDrie leden van Kai Sei Budoschool deed op zondag 9 december mee aan de landelijke dangraadexamens van de Karate-do Bond Nederland. Deze vonden plaats in Harderwijk.

elineDe Zoetermeerse Eline Gabriele is 16 jaar en een groot ijshockeytalent. Dit jaar werd zij in Mexico Wereldkampioen met het Nederlands Vrouwenteam U18. Eline traint mee met het Nederlands vrouwenteam en maakt zelfs kans om deel te nemen aan het WK 2019 in China.

park taverzoIn een ware thriller verloor het eerste team van deBoer Taverzo met het kleinst mogelijke verschil met 2-3 van Fortune Kiev. Beide teams streden op volle sterkte in een 4 uur durende wedstrijd om elk punt.

ijsvogesIngeborg ter Laak, wethouder zorg, welzijn, sport en verenigingen samen met Rutger Haspers, Beleidsadviseur jongeren en sport, maakte kennis met de Zoetermeerse Kunstrijvereniging De IJsvogels en de kunstrijsport in SilverDome Zoetermeer.

taverzo2Het tafeltennisteam deBoer Taverzo ontvangt aanstaande zaterdag Fortune Kiev, de zeer sterke ploeg uit Kiev. Wereldtoppers, Vlasov, Pryschpeva en Zhmudenko zullen naar Zoetermeer afreizen en om met Taverzo te strijden om een plek in de kwartfinale van de Europacup.

Groepsfoto Sinterklaas wedstrijd Nieuwegein 1280x768Tijdens de spectaculaire en gezellige Sinterklaas wedstrijd in Nieuwegein die speciaal voor de jongere springers georganiseerd werd, deden ook springers van WVZ mee in verschillende groepen. Ook Sinterklaas genoot van de mooie prestaties van de schoonspringers.

DSOSV DSO heeft op een koude zaterdagmiddag een doelpuntrijk competitieduel tegen CVV Berkel winnend weten af te sluiten, 5-2. DSO imponeerde vooral in de eerste helft op het eigen Sportpark Bentwoud.

fczoetermeerFCZ moest het zaterdag thuis opnemen tegen Semper Altius uit Rijswijk in de 4e klasse C. De ploeg van trainer Fouzzie komt naarmate het seizoen vordert steeds beter in vorm. Bij winst zou het serieus mee gaan doen om de titel.

kai sei nkDit weekend streden in de Oosterpoort in Oosterheem honderden karateka onder de 21 jaar voor de nationale titels. Het NK werd verzorgd door Budoschool Kai Sei die met vele vrijwilligers zorgde voor een goed verloop van alle wedstrijden en ondertussen ook de nodige titels binnen haalde.

-advertenties-

-goede doel-