Stompwijkse Paardendagen 2022

Array ( [can_edit_events] => 0 [can_post_events] => 0 [can_repeat_events] => 0 [event_moderation] => 1 [can_delete_events] => 0 [can_register] => 1 [can_unsubscribe] => 1 [can_download] => 1 [can_upload] => 0 [can_create_categories] => 0 [tag_moderation] => 0 [can_add_locations] => 0 [can_edit_locations] => 0 [can_approve_events] => 0 [can_approve_tags] => 0 [can_change_options] => 1 [can_select_speakers] => 1 [can_add_speaker] => 0 [can_select_sponsors] => 1 [can_add_sponsor] => 0 [can_confirm_tickets] => 0 [limit_events] => 0 )
Op juli 17,
Categorie├źn: Evenementen, Sportevenementen

Dit jaar vallen de paardendagen in Stompwijk op 15 tot en met 18 juli. Het is al jaren een groot evenement georganiseerd rondom de paardensport en een begrip in de regio van het Groene Hart. Kenmerkend voor deze dagen zijn de gezelligheid en ontspannen sfeer voor jong en oud. Het terrein is daarom ook goed te betreden voor kinderwagens ,rollators en scootmobielen.


Voor de liefhebbers van kermissen zijn er die dagen naast de feesttent allerlei kermisattracties opgebouwd.
Zaterdagmiddag om 14.00 worden achter de tribune vele stands opgesteld voor De Stompwijkse landleven Fair. Een grote diversiteit aan standhouders zal daar hun waren presenteren. Voor iedereen valt er wel wat te beleven De kleintjes kunnen zich naar hartenlust vermaken met springkussens lassowerpen, schminken en echte (air brush) tattoos laten zetten! Eveneens wordt op het veld ernaast het springconcours om de Helden van Nooit Gedacht wisseltrofee gehouden.
Zaterdagavond gaat de poldercross van start. De poldercross is een prestatieloop. Ga op een zo origineel mogelijke manier het 2 km lange traject af door over en op het evenemententerrein!
Het hoogtepunt van deze dagen is toch wel de kortebaandraverij waar het ooit allemaal mee begonnen is. De Stompwijkse kortebaan is geliefd bij eigenaars, pikeurs, en toeschouwers! Het is de enige kortebaan op gras-en waar je ook staat of zit- je kan alles overzien! We verwachten dan ook inschrijvingen van de top van kortebaan dravers.
Elke avond is er muziek en genoeg te drinken in de feesttent onder leiding van Jan Groeneweg! De paardendagen worden dit jaar afgesloten met een prachtig(geluidsarm!) vuurwerk. Voor meer informatie kunt u de website www.stompwijksepaardendagen.nl bezoeken.
Ingang terrein via de Doctor van Noortstraat

-advertenties-

-goede doel-