Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Iván Beij verkozen tot lijsttrekker SP Zoetermeer

03 beij martinIván Beij is door de leden van de Zoetermeerse SP verkozen tot lijsttrekker. De 29-jarige huidige vice-fractievoorzitter van de lokale SP zal zijn partij aanvoeren op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. “Ik ben erg trots dat onze leden het vertrouwen in mij hebben uitgesproken. Het is echt een eer” zegt de nieuwe lijsttrekker.

Lees meer: Iván Beij verkozen tot lijsttrekker SP Zoetermeer

Plan manege Zilverster: wethouder moet huiswerk overdoen

2017 08 04 2Hevig debat gisteravond in de raadscommissie Stad over de voorgenomen bouw van 18 woningen op het erf van manege Zilverster aan de Voorweg. In plaats van het college aandachtspunten mee te geven voor de bouw van de woningen, zette de commissie veel vraagtekens bij de procedure en het plan zelf. En dat terwijl alle huizen al zijn verkocht.

Lees meer: Plan manege Zilverster: wethouder moet huiswerk overdoen

Wijktuin Noordhove niet opgeven

Foto NoordhoveDe raad heeft maandag met 17 stemmen voor en 19 stemmen tegen, de motie die was opgesteld door Zó! Zoetermeer en GroenLinks om de wijktuinen Noordhove te behouden, verworpen. Dat wil nog niet zeggen dat er direct al sprake is van woningbouw op die locatie.

Lees meer: Wijktuin Noordhove niet opgeven

D66 blij met extra watertappunten

20170329 100118D66 is blij dat er extra watertappunten komen bij speelvelden en groene gebieden. De fractie van D66 had in een motie om deze watertappunten gevraagd. D66 raadslid Jamila Bakkers licht toe: “Het is goed om te zien dat speelvelden aantrekkelijker worden gemaakt doordat je eenvoudig een flesje met water kunt vullen. Gezond en lekker duurzaam want flesjes worden hergebruikt dus minder afval.”

Lees meer: D66 blij met extra watertappunten

-goede doel-