Taverzo-Tafel-TENNISteamDat zelfs Borna Kovac en Lv Leyi te kloppen zijn bleek vorige week toen Scyedam met een 4- 3 zege de koppositie in de eredivisie pakte ten koste van Enjoy & Deploy. De Zoetermeerders liepen na tien wedstrijden op rij ongeslagen te zijn tegen de eerste nederlaag van het seizoen op. Na de zegeroes en alle festiviteiten rond het 50 jarig bestaan van tafeltennis vereniging Taverzo staat de ploeg nu weer met beide benen op de grond.

Teammanager Ruud van Graafeiland vond het aan de ene kant jammer dat de ploeg verloor. Maar aan de andere kant kwam de ‘reality check’ wel op het juiste moment. “Dit was voor alle spelers een leerzaam moment. Het zet iedereen weer met beide benen op de grond en brengt direct de scherpte en gretigheid terug.”

Die scherpte en gretigheid komt van pas tegen FVT waar een plek in de play-offs om de najaarstitel de inzet is. Maar zeker ook voor de derde ronde in de strijd om de Ettu Cup, waarin Enjoy & Deploy het volgende week opneemt tegen het Franse Vaillante Sport Angers.

 Zondag 11 november zal de eredivise wedstrijd tegen FVT in Zoetermeer gespeeld worden. De wedstrijd start om 14.00 uur, in de Taverzone, Dorpsstraat 33A. Bekijk hier het programmaboekje voor deze wedstrijd: programmaboekje 11 november

Bekijk hier het interview van Meer Zoetermeer met de voorzitter van tafeltennisvereniging Taverzo, Jacob de Boer, en hoofdsponsor Ruud van Graafeiland in de studio. Presentator Nick Keislair gaat met hen in gesprek over de 50-jarige historie van deze Zoetermeerse eredivisieclub.

-advertenties-

-goede doel-