veilig wonen

 • Beveilig zelf je woning: Verlichting¬†

  VerlichtingIn de donkere maanden is er vaker sprake van woninginbraak. Naast gestolen en vernielde spullen heeft een inbraak ook een grote impact op het leven van de slachtoffers. Gelukkig kan je zelf al veel doen om de kans op inbraak te verkleinen. In deze serie bespreken we vandaag de Verlichting .

 • Beveilig zelf je woning: Raambeveiliging

  raambeveiligingIn de donkere maanden is er vaker sprake van woninginbraak. Naast gestolen en vernielde spullen heeft een inbraak ook een grote impact op het leven van de slachtoffers. Gelukkig kan je zelf al veel doen om de kans op inbraak te verkleinen. In deze serie bespreken we vandaag de Raambeveiliging.

 • Beveilig zelf je woning: Cilinders

  cylinderIn de donkere maanden is er vaker sprake van woninginbraak. Naast gestolen en vernielde spullen heeft een inbraak ook een grote impact op het leven van de slachtoffers. Gelukkig kan je zelf al veel doen om de kans op inbraak te verkleinen. In deze serie bespreken we vandaag de cilinders .

 • Beveilig zelf je woning: Meerpuntsluiting

  meerpuntsluitingIn de donkere maanden is er vaker sprake van woninginbraak. Naast gestolen en vernielde spullen heeft een inbraak ook een grote impact op het leven van de slachtoffers. Gelukkig kan je zelf al veel doen om de kans op inbraak te verkleinen. In deze serie bespreken we vandaag de meerpuntsluiting.

-advertenties-

-goede doel-