evenement

 • Vijf koren geven benefietconcert HOPE 

  ZMK copyOp zaterdag 15 april kun je luisteren naar en genieten van vijf Zoetermeerse koren die met elkaar onder de naam HOPE een benefietconcert voor onderzoek naar alvleesklierkanker geven in de Oosterkerk in Oosterheem. De opbrengst van het concert gaat in zijn geheel naar Support Casper. 

 • Culinair verrassend anders

  A4FCD253 3B4F 4530 92CB F348DE85A8BACulinair Zoetermeer 2023 wordt dit jaar georganiseerd door Timeless Events. Dit jaar richt de organisatie zich nog meer op uitbreiding, vernieuwen en verrassende elementen. Niet alleen op de Markt, maar ook op het Dobbe eiland waar ze zich meer willen gaan richten op kinderen en gezinnen.

 • Line up Bluesfestival 2023 bekend

  pubTourBluesfestival2023De 29ste editie van het Bluesfestival komt er aan en door de organisatie zijn er al enkele namen van bands en artiesten naar buiten gebracht. In totaal zullen er meer dan 25 bands optreden tijdens dit festival. Een evenement dat al jaren veel bezoekers trekt uit binnen- en buitenland. 

 • Start inschrijving Avond4daagse op 20 maart

  Avond4Daagse 023Op 22 mei start het jaarlijkse wandelfestijn Avond4daagse Zoetermeer voor groot en klein, eindigend in een feestelijke finale op 25 mei. Deelnemers kunnen inschrijven vanaf 20 maart op de website www.avondvierdaagse-zoetermeer.nl.

 • Alles over gezondheid in Meerzicht

  gezondheidsmarkt marjaIn winkelcentrum Meerzicht wordt op zaterdag 25 maart een gezondheidsmarkt georganiseerd. Op deze markt kan je op een leuke manier kennismaken met verschillende organisaties in Meerzicht. Het thema van de markt is een mix van gezondheid, beweging, gezonde voeding en welbevinden.

 • Officiële en feestelijke opening The Old Pal

  PB Shay LadyDe afgelopen maanden is er hard gewerkt om het voormalige restaurant “vrienden” aan te laten sluiten aan The Old Pal en het te verbouwen in ‘the Old Pal stijl’. De opening vindt plaats op vrijdag 17 maart om 23.00 uur aan het Oostwaarts 4 met een feest voor 25+ waarbij een dj de muziek verzorgd.

 • Internationale vrouwendag 2023

  Promo Vrouwendag 2023Woensdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Het thema dit jaar is “Changing Climates”. Iedere vrouw heeft op haar eigen manier invloed. Samen met 100 vrouwen uit Zoetermeer wordt verder gebouwd aan een community in het kader van vrouwenemancipatie in Zoetermeer.

 • Gratis concert Zoetermeers Mannenkoor

  ZMKOp zaterdag 11 maart geeft het Zoetermeers Mannenkoor voor zijn trouwe fans en andere belangstellenden een gratis concert in de Oude Kerk aan de Dorpsstraat. Het concert begint om 14.30 uur, duurt tot ongeveer 16.00 uur en bestaat uit twee delen van elk 30 minuten met een pauze daartussen.

 • Cantiamo met bitterzoete komedie in Stadstheater

  20230226 37162Operettevereniging Cantiamo brengt met veel passie en energie de romantische operette 'Das Land des Lächelns' van Franz Lehár op het podium van het Stadstheater. De prachtige muziek, samen met het romantische verhaal maakt deze operette tot één van de beste in dit genre.

 • Soufiane Touzani bij Speelmeer in voorjaarsvakantie

  speelmeer voorjaarsvakantie coverfotoVan 25 februari tot 5 maart 2023 is het voorjaarsvakantie. Ook deze vakantie is er voor kinderen en jongeren weer van alles te beleven in Zoetermeer. Zo kun je sporten bij Speelmeer, of naar de MEGA sport- en spelinstuif waar als speciale gast voetballer Soufiane Touzani langs komt.

 • Jubileumvoorstelling Stadstheater Zoetermeer

  stadstheater met kunstHet Stadstheater Zoetermeer bestaat dertig jaar. Om deze mijlpaal te vieren, vindt op zaterdagavond 25 februari een jubileumvoorstelling plaats in de Grote Zaal van het theater. Bekende artiesten en lokale theatermakers brengen in deze voorstelling een ode aan het Zoetermeerse theater.

 • Hobo samen met orgel in Oude Kerk

  Ronald en MatteoWoensdag 15 februari zal het wekelijkse lunchpauzeconcert in de Oude kerk (Dorpstraat 59) worden gegeven door Matteo Costanzi (hobo) en Ronald de Jong (orgel en klavecimbel) Op het programma staan werken van A. Vivaldi , T. Vincent en J. G. Walther.

 • Geslaagde wintereditie Gluren bij de Buren

  6S7A6511In 34 Zoetermeerse huiskamers traden afgelopen zondag 5 februari lokale podiumkunstenaars op vanaf het vloerkleed, tussen de kamerplanten. Bezoekers zochten en vonden huiselijke knusheid, en verwarmden zich met een kopje koffie of thee, zelfgebakken koekjes en creatieve performances.

 • ‘Arsenicum en Oude Kant’ speelt in CKC

  Arsenicum en Oude kant 2023Gruwelijk en hilarisch: dat is de droogkomische thriller ‘Arsenicum en Oude Kant’ waarin niets is wat het lijkt. Scylla Theaterproducties speelt het stuk op 4 en 5 maart in het CKC.

 • Lunchpauzeconcert in Oude Kerk

  dante en lucieWoensdag 8 februari  zal het wekelijkse lunchpauzeconcert in de Oude kerk (Dorpstraat 59) te Zoetermeer worden gegeven door Dante Jongerius en Lucie Montbessoux (blokfluit en traverso). Op het programma staan fluitduo’s van Telemann en Kuhlau.

 • Rolling Stonestribute met Flight

  FLIGHTZaterdagavond 4 februari speelt de Rolling Stonestribute Flight de nummers van de Stones in JJ Music House zoals ze bedoeld zijn, echte rock en roll. Een avond met Flight is een dampend muziekfeest voor oud en jong. Terug in de tijd met de oude nummers en de oude sound uit de beginjaren van de Stones.

 • Gamevakantie met Campzone in Zoetermeer

  campzone2Bij Gamevakantie Campzone in het Van Tuyllpark komen deze zomer duizenden game liefhebbers samen om te gamen, maar ook om te slapen en feesten. Naast games worden er wedstrijden gespeeld en zijn er ook veel sportieve activiteiten.

 • Doorstart Bevrijdingsfestival

  bevrijdingsfestival 2015 2Na het stoppen van Netwerk Zoetermeer als organisator van het Bevrijdingsfestival, brengt de gemeente Zoetermeer naar buiten dat het evenement kan doorstarten. Even leek het er op dat er dit jaar geen festival zou zijn, maar DN Leisure heeft de uitdaging opgepakt.

 • Kinderen genieten in het Forum

  IMG 3709Heel veel jonge kinderen genoten afgelopen zondag weer van de Baby, Peuter- en Kleutermarkt, of BPK-markt, in het Forum. De markt is speciaal voor (toekomstige) ouders van een baby, peuter of kleuter en voor de kinderen zelf natuurlijk, die konden schminken, luisteren naar voorlezen en meedoen aan vele activiteiten.

 • Evenement Culinair gered

  culinair zmCulinair Zoetermeer, hét evenement voor fijnproevers op de Markt is gered door een nieuwe organisator. Het Zoetermeerse bedrijf Timeless Events gaat dit 3-daags evenement voortzetten. Na het plots stoppen van Netwerk Zoetermeer leek de toekomst van Culinair uiterst onzeker.

-advertenties-

-goede doel-