Bijzondere band

 • Mantelzorgers aan het woord

  bijzondere bandMantelzorgers zorgen met veel liefde en toewijding voor een familielid, een vriend of een kennis. Vaak ontstaat een heel bijzondere band tussen de mantelzorger en degen voor wij hij of zij zorgt. Vandaag de bijzondere band tussen Bep & Nicolette de Vriend.

   

 • Dag van de Mantelzorg

  bijzondere bandIn het weekend van 9 en 10 november wordt extra aandacht besteed aan mantelzorgers, mensen die zorgen voor een naaste. In het Stadstheater organiseert ZoSamen een feest voor Zoetermeerse mantelzorgers. Wij zetten mantelzorgers deze dagen extra in het zonnetje met gefilmde mantelzorgportretten.

   

 • Mantelzorgers aan het woord

  bijzondere bandMantelzorgers zorgen met veel liefde en toewijding voor een familielid, een vriend of een kennis. De gemeente Zoetermeer vraagt met de campagne ‘Jullie bijzondere band’ aandacht voor deze bijzondere mensen. Vandaag de bijzondere band tussen Annalieke & Ingrid Bergsma.

   

 • Mantelzorgers aan het woord

  bijzondere bandMantelzorgers zorgen met veel liefde en toewijding voor een familielid, een vriend of een kennis. De gemeente Zoetermeer vraagt met de campagne ‘Jullie bijzondere band’ aandacht voor deze bijzondere mensen. Vandaag de bijzondere band tussen Theo Kools & Corrie Gravendijken.

   

 • Mantelzorgers aan het woord

  bijzondere bandMantelzorgers zorgen met veel liefde en toewijding voor een familielid, een vriend of een kennis. De gemeente Zoetermeer vraagt met de campagne ‘Jullie bijzondere band’ aandacht voor deze bijzondere mensen. Vandaag de bijzondere band tussen Bep & Nicolette de Vriend.

   

 • Mantelzorgers aan het woord

  bijzondere bandMantelzorgers zorgen met veel liefde en toewijding voor een familielid, een vriend of een kennis. De gemeente Zoetermeer vraagt met de campagne ‘Jullie bijzondere band’ aandacht voor deze bijzondere mensen. Vandaag de bijzondere band tussen Elza & Marianne Reinders.

   

 • Mantelzorgers aan het woord

  bijzondere bandMantelzorgers zorgen met veel liefde en toewijding voor een familielid, een vriend of een kennis. De gemeente Zoetermeer vraagt met de campagne ‘Jullie bijzondere band’ aandacht voor deze bijzondere mensen. Vandaag de bijzondere band tussen Trudy v Loon & Gerda vd Berg.

   

 • Mantelzorgers aan het woord

  bijzondere bandMantelzorgers zorgen met veel liefde en toewijding voor een familielid, een vriend of een kennis. De gemeente Zoetermeer vraagt met de campagne ‘Jullie bijzondere band’ aandacht voor deze bijzondere mensen. Vandaag de bijzondere band tussen Felicia & Carlos Rodrigues.

   

 • Aandacht voor bijzondere band

  20190418 6909Mantelzorgers zorgen met veel liefde en toewijding voor een familielid, een vriend of een kennis. In de campagne ‘Jullie bijzondere band’ vraagt de gemeente Zoetermeer aandacht voor deze bijzondere mensen. Bij de aftrap van de campagne werden de eerste films en interviews van mantelzorgers gepresenteerd.

 • Mantelzorgers aan het woord

  bijzondere bandMantelzorgers zorgen met veel liefde en toewijding voor een familielid, een vriend of een kennis. De gemeente Zoetermeer vraagt met de campagne ‘Jullie bijzondere band’ aandacht voor deze bijzondere mensen. Zij vertellen hoe zij mantelzorger werden en hoe zij hieraan invulling geven.

-advertenties-

-goede doel-