Tijd voor een Verhaal

 • Première Tijd voor een Verhaal

  20210915 26382Woensdagmiddag 15 september startte wethouder Jakobien Groeneveld in de Bibliotheek in het Stadshart het eerste verhaal van ‘Tijd voor een Verhaal’. Deze reeks van 12 vertelde verhalen op video is speciaal bedoeld voor kinderen van ongeveer 4 tot 7 jaar.

 • Tijd voor een Verhaal: Wie woont er in de ton?

  Tijd voor Verhaal Janneke vertelt3In ‘Tijd voor een verhaal’ vertellen de Zoetermeerse verhalenvertellers Janneke en Kitty elke week een leuk, spannend en grappig verhaal. De verhalen zijn speciaal bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot ongeveer 7 jaar. Deze week: Wie woont er in de ton?, verteld door Janneke.

 • Klaar voor een verhaal?

  Tijd voor Verhaal Kitty vertelt2De Zoetermeerse verhalenvertellers Janneke Tanja en Kitty Legtenberg vertellen vanaf deze woensdag elke week een leuk, spannend en grappig verhaal. De verhalen zijn speciaal bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot ongeveer 7 jaar, première is woensdag 15 september!

 • Vertellen is een kunst

  janneke tijdvoorverhaalIedereen vertelt verhalen, de hele dag door. Je vertelt hoe je dag is geweest, haalt herinneringen op over vroeger, je geeft een presentatie op school of op je werk. Geschiedenis werd lange tijd vertellend doorgegeven, je zou haast vergeten dat vertellen ook echt een kunst is.

-advertenties-

-goede doel-