Duursamenvideo

 • Simpelweg duurzaam: recyclen koelkast

  vriezerDuurzaamheid hoeft niet altijd ingewikkeld en kostbaar te zijn. Stichting DuurSamen Zoetermeer geeft elke week een leuke tip om zelf mee aan de slag te gaan. Deze week: Recyclen van vriezer en koelkast.

 • Simpelweg duurzaam: voetafdruk verkleinen

  voetafdrukDuurzaamheid hoeft niet altijd ingewikkeld en kostbaar te zijn. Stichting DuurSamen Zoetermeer geeft elke week een leuke tip om zelf mee aan de slag te gaan. Deze week: Zo verklein je samen je voetafdruk.

 • Simpelweg duurzaam: Recyclen elektrische apparaten

  electronisch afvalDuurzaamheid hoeft niet altijd ingewikkeld en kostbaar te zijn. Stichting DuurSamen Zoetermeer geeft elke week een leuke tip om zelf mee aan de slag te gaan. Deze week: Recyclen kleine elektrische apparaten.

 • Simpelweg duurzaam: Tuintips tegen onkruid

  tuin plantenDuurzaamheid hoeft niet altijd ingewikkeld en kostbaar te zijn. Stichting DuurSamen Zoetermeer geeft elke week een leuke tip om zelf mee aan de slag te gaan. Deze week: Tuintips tegen onkruid.

 • Simpelweg duurzaam: Tuintips tegen wateroverlast

  tuin bloem plantenDuurzaamheid hoeft niet altijd ingewikkeld en kostbaar te zijn. Stichting DuurSamen Zoetermeer geeft elke week een leuke tip om zelf mee aan de slag te gaan. Deze week: Tuintips tegen wateroverlast.

 • Simpelweg duurzaam: Besparen op je waskosten

  wasmachineDuurzaamheid hoeft niet altijd ingewikkeld en kostbaar te zijn. Stichting DuurSamen Zoetermeer geeft elke week een leuke tip om zelf mee aan de slag te gaan. Deze week: Besparen op je waskosten.

 • Simpelweg duurzaam: Minder plastic

  pexels magda ehlers 2547565Duurzaamheid hoeft niet altijd ingewikkeld en kostbaar te zijn. Stichting DuurSamen Zoetermeer geeft elke week een leuke tip om zelf mee aan de slag te gaan. Deze week: Minder plastic.

 • Simpelweg duurzaam: Losse zoom repareren

  kleding maken reparerenDuurzaamheid hoeft niet altijd ingewikkeld en kostbaar te zijn. Stichting DuurSamen Zoetermeer geeft elke week een leuke tip om zelf mee aan de slag te gaan. Deze week: Losse zoom repareren.

 • Simpelweg duurzaam: Bijenhotel maken

  insectenhotelDuurzaamheid hoeft niet altijd ingewikkeld en kostbaar te zijn. Stichting DuurSamen Zoetermeer geeft elke week een leuke tip om zelf mee aan de slag te gaan. Deze week: Bijenhotel maken.

 • Simpelweg duurzaam: Vlekken van zonnebrandcrème

  zonnebrandcremeDuurzaamheid hoeft niet altijd ingewikkeld en kostbaar te zijn. Stichting DuurSamen Zoetermeer geeft elke week een leuke tip om zelf mee aan de slag te gaan. Deze week: Vlekken van zonnebrandcrème.

 • Simpelweg duurzaam: Milieubewust wassen

  wasgoed aan lijnDuurzaamheid hoeft niet altijd ingewikkeld en kostbaar te zijn. Stichting DuurSamen Zoetermeer geeft elke week een leuke tip om zelf mee aan de slag te gaan. Deze week: Milieubewust wassen.

 • Simpelweg duurzaam: Hoe groen boen jij?

  schoonmaken thuis2Duurzaamheid hoeft niet altijd ingewikkeld en kostbaar te zijn. Stichting DuurSamen Zoetermeer geeft elke week een leuke tip om zelf mee aan de slag te gaan. Deze week: Hoe groen boen jij?

 • Simpelweg duurzaam: Duurzaam cadeaus inpakken

  inpakken kadoDuurzaamheid hoeft niet altijd ingewikkeld en kostbaar te zijn. Stichting DuurSamen Zoetermeer geeft elke week een leuke tip om zelf mee aan de slag te gaan. Deze week: Duurzaam cadeaus inpakken.

 • Simpelweg duurzaam: Beste tassen voor het milieu

  plastic tasDuurzaamheid hoeft niet altijd ingewikkeld en kostbaar te zijn. Stichting DuurSamen Zoetermeer geeft elke week een leuke tip om zelf mee aan de slag te gaan. Deze week: Beste tassen voor het milieu.

 • Simpelweg duurzaam: Wat mag er in de kliko?

  KlikoDuurzaamheid hoeft niet altijd ingewikkeld en kostbaar te zijn. Stichting DuurSamen Zoetermeer geeft elke week een leuke tip om zelf mee aan de slag te gaan. Deze week: Wat mag er in de kliko?

 • Simpelweg duurzaam: Milieubewust kleding kopen

  kleding winkelenDuurzaamheid hoeft niet altijd ingewikkeld en kostbaar te zijn. Stichting DuurSamen Zoetermeer geeft elke week een leuke tip om zelf mee aan de slag te gaan. Deze week: Milieubewust kleding kopen.

 • Simpelweg duurzaam: Duurzaam douchen

  douchekopDuurzaamheid hoeft niet altijd ingewikkeld en kostbaar te zijn. Stichting DuurSamen Zoetermeer geeft elke week een leuke tip om zelf mee aan de slag te gaan. Deze week: Duurzaam douchen, verwarmen en drogen.

 • Simpelweg duurzaam: Deel je spullen

  gereedschapDuurzaamheid hoeft niet altijd ingewikkeld en kostbaar te zijn. Stichting DuurSamen Zoetermeer geeft elke week een leuke tip om zelf mee aan de slag te gaan. Deze week: Deel je spullen.

 • Simpelweg duurzaam: Voedselverspilling

  voedsle macaroniDuurzaamheid hoeft niet altijd ingewikkeld en kostbaar te zijn. Stichting DuurSamen Zoetermeer geeft elke week een leuke tip om zelf mee aan de slag te gaan. Deze week: Voedselverspilling.

 • Simpelweg duurzaam: Kleding reparatie

  kleding maken reparerenDuurzaamheid hoeft niet altijd ingewikkeld en kostbaar te zijn. Stichting DuurSamen Zoetermeer geeft elke week een leuke tip om zelf mee aan de slag te gaan. Deze week: kleding reparatie.

-advertenties-

-goede doel-