IMG 20191201 WA0003Dit weekend heeft Daan Sonneveld van Zwemvereniging WVZ uit Zoetermeer bij de Hengelo Long Course Challenge in het Twentebad opnieuw een tweetal Nederlandse records voor 13-jarigen op zijn naam geschreven, dit keer in een 50 meterbad.

wvz kort badWVZ heeft prachtige resultaten behaald tijdens de Regiokampioenschappen kort bad die de afgelopen twee weekenden werden gezwommen in het Haagse Hofbad (16/17 november) en Sportboulevard Dordrecht (23/24 november). In het verenigingsklassement eindigde WVZ op een fraaie eerste plaats.

Podiumfoto Iske en NoahBudoschool Kai Sei verzorgde afgelopen weekend voor het 11e jaar de officiële Nederlandse Kampioenschappen karate kata en kumite voor jeugd, cadetten, junioren en -21 jaar 2019 voor de Karate-do Bond Nederland.

SG WZC 2De Zoetermeerse waterpolodames van eersteklasser SG WZC konden het in de confrontatie met buur Den Haag niet bolwerken. In het Hofbad Den Haag werd de derby met 16-7 een prooi voor de ploeg uit de Hofstad.

Marise de gouweDe Zoetermeerse waterpolodames van eerstedivisionist SG WZC verbaasden vriend en vijand door een punt af te snoepen van de nummer twee Z&PC De Gouwe. In een enerverend duel werd het uiteindelijk 11-11. De gelouterde ploeg uit Waddinxveen kwam met een punt nog goed weg.

Conquesto 1Jeugdspelers van badmintonvereniging Conquesto deden afgelopen weekend mee aan het open jeugdtoernooi van Schollevaar in Capelle aan den IJssel. In actie kwamen Dion D’Ancona, Reno Bruijniks, Centaine Clement, Elisa Thé, Damian de Graaf, Timo Bruijniks, Rowin de Graaf en Oliver Thé.

gangmakers onderwegDe 43e Klaverbladloop had afgelopen zondag uitgelezen loopweer, met onbewolkte hemel, stralende zonneschijn, nauwelijks wind en zo’n 10 graden. Iets wat een organisatie wel kan hopen, maar zelf nooit in de hand heeft.

taverzo winst europacupNa de eerdere 3-1 winst thuis op TTC Neuhausen, wist de tafeltennisploeg uit Zoetermeer in Zwitserland zonder setverlies de volgende ronde te bereiken. Met maximale winst bereikt Benelux Group Taverzo zo de 4e ronde in de Europacup.

2 nov 2019 Onthulling reclamebord SV Oosterheem 2Albert Heijn Meerzicht steunt de Zoetermeerse voetbalvereniging sv Oosterheem. Leo van der Meer, manager van Albert Heijn Meerzicht, steunt hiermee gezond leven en sporten en wil met sport en spel de inwoners van de wijken Meerzicht, Buytenwegh en de Leyens met elkaar verbinden.

 BGT1119 ed 2 webBenelux Group Taverzo heeft afgelopen zondag de thuiswedstrijd in de Europa Cup tegen TTC Neuhausen winnend afgesloten. Tijdens de spannende wedstrijd werd duidelijk dat de jonge Zwitserse ploeg van TTC Neuhausen niet voor niks de 3e ronde heeft bereikt.

-advertenties-

-goede doel-