HJM POSTER 2019 v002 webWoensdag 28 augustus vindt de Klaverblad International High Jump Meeting plaats in Zoetermeer bij atletiekvereniging Ilion. Er staan verschillende wereldtoppers aan de start waaronder Mirela Demireva en Douwe Amels.

emountainbike 2Het Buytenpark stroomde dit weekend vol met mountainbikes met maar liefst twee grote wedstrijden. Het eerste NK E-Mountainbike werd verreden en over hetzelfde parcours reden ook de mountainbikers van het internationale 3-Nations Cup Mountainbike.

A3 KlaverbladfotoIlion organiseert zondag 10 november voor de 43e keer de Klaverbladloop. De inschrijving is nu al geopend. Schrijf nu al in om verzekerd te zijn van een startbewijs: het aantal deelnemers is maximaal 1500 en vol is vol.

DSC08578Onder het Evento Mediterráneo werd ook een recreatie jeu de boulestoernooi gehouden. Beter gezegd petanque, voor die dag ´Mi petanca´. Vijf teams hadden zich ingeschreven, bestaande uit drie spelers (in een triplet speel je met twee ballen). Er werd een vijfkamp gespeeld.

-advertenties-

-goede doel-