ResizerImage1024X716De schoonspringers van WVZ hebben het seizoen afgesloten met de jaarlijkse clubkampioenschappen in zwembad De Veur. In deze wedstrijd werd er gesprongen in drie verschillende groepen van zowel de 1-meter als de 3-meter plank en de kant.

clubkampieonschappen 2019 1Een aantal seniorleden van ALTV ging met succes de strijd aan met de andere Zoetermeerse tennisverenigingen om de Rayer Cup. De jeugdleden streden afgelopen weekend om kampioen te worden van de club in onderlinge wedstrijden. 

yvz nkVanuit IJsvereniging Zoetermeer stonden zondag 7 juli Tirza Stenneke, David Stenneke en Lisa den Hertog aan de start van het Zuid-Hollands Kampioenschap Inline Skaten 2019 plaats. Alle drie wisten ze in hun categorie hoog te eindigen.

DSC 0031De sportieve wandelgroep Zoetermeer  heeft woensdag 3 juli een sponsoravond georganiseerd voor de 106 wandelaars die meegedaan hebben aan de cursus training en voorbereiding vierdaagse 2019. De wandelaars kregen een gevulde sponsortas en een Cooldry poloshirt die ze in Nijmegen gaan dragen. 

ouderkind toernooi 2Meer dan dertig jeugdige ALTV-leden namen afgelopen zondag deel aan een bijzonder toernooi. Ze speelden namelijk samen met een van hun ouders tegen elkaar. Een toernooi waarbij gezelligheid en sfeer belangrijker waren dan winnen.

20190704 10141Op de afsluitende avond ontving de jeugd van Schaakvereniging Botwinnik de diploma's in de Stappenmethode én de prijzen van de onderlinge competitie. Alle geslaagden kunnen volgend seizoen starten in de volgende stap.

20190705 Sportgala Zoetermeer GVW 6468 X3Tom Molenaar, jiujitsu, en Yara van Kerkhof zijn sporter van het jaar 2018 geworden in Zoetermeer. Vrijdagavond werd de uitslag aan de genomineerde sporters bekend gemaakt op het Sportgala, tijdens Culinair Zoetermeer op de Markt.

Foto Edwin en BellaMixed Hockey Club Zoetermeer (MHCZ) en Tennisvereniging Buytenwegh (TVB) gaan samenwerken om de leden van beide clubs extra trainingen te kunnen bieden. Beide clubs kunnen elkaar versterken, aldus de voorzitters van MHCZ en TVB.

 F2A7033Karatevereniging Tomo no Kai hield zondag 30 juni het jaarlijkse clubtoernooi. Dit toernooi is bij uitstek geschikt voor jeugdige karateka die voor het eerst wedstrijden lopen. Ook juryleden kunnen hier oefenen en meer ervaring opdoen met het jureren van kata. De leden van Tomo no kai gingen weer met de nodige medailles naar huis!

20190630 Dansshow Pro Patria 2019 GVW 6240 X3Gymvereniging CGV- ProPatria gaf in het weekend dansshows door de dansleden. Op zaterdagavond traden de dansgroepen van CGV Zoetermeer op in het Stadstheater, zondag hield ProPatria een dansshow in het Castellum.

-advertenties-

-goede doel-