ek beachvolleyLindy Schouten (foto links) uit Zoetermeer en haar beachvolleybalmaatje Lynn de Jong uit Wateringen pakten op het NK Beachvolleybal voor studenten in Vlissingen goud. Dit betekent dat het duo volgend jaar Nederland mag vertegenwoordigen op het EK Beachvolleybal voor studenten in Belgrado (Servië).

20190622 223206Kai Sei was met zes kumite deelnemers afgereisd naar Salzburg om deel te nemen aan de Austrian Junior Open 2019. Dit grote internationale kata en kumite toernooi van het Salzburger Karateverband telde dit jaar 764 deelnemers in diverse categorieën uit 19 landen.

Tess zwemt met Maarten van der WeijdenTess van de Steeg (9) heeft zaterdag een stuk mee gezwommen met de 11 Steden Zwemtocht van Maarten van der Weijden. Samen met haar moeder Martine is zij in Stavoren het water ingesprongen en heeft 500 meter gezwommen. Ze wilde graag 2x 500 meter, maar kinderen mochten maar 1x.

Conquesto 2 NKTeam 2 van badmintonvereniging Conquesto is zondag 23 juni Nederlands kampioen geworden in hun klasse, de vierde divisie. Ze waren in de Bondscompetitie overtuigend poulewinnaar geworden met 18 punten verschil op de nummer 2.

bob zwitselandAfgelopen weekend betrad Bob Lausberg, die judo wegens zijn handicap op knieën beoefend( newaza), de mat tijdens een special needs judo toernooi in Uster Zwitserland. Bob zette een hele mooie prestatie neer en haalde zo het zilver binnen.

NK B Breedtesport 2019 3 2Vier schoonspringsters van WVZ Schoonspringen verzamelden samen vele medailles bij de Nationale Kampioenschappen Breedtesport Schoonspringen 1- en 3 meter plank van de KNZB in Den-Haag. Het NK leverde 3 nieuwe kampioenen op voor WVZ.

tripletten kampDe clubkampioenschappen tripletten (drie tegen drie, ieder met twee boules) bij Jeu de Boulesclub Zoetermeer, werden door het regenachtige weer en het regenwater op het terrein gespeeld in de nieuwe binnenhal.

eerste mixerdteam 2019Het eerste mixedteam van ALTV speelde afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd in de finalepoule die moet leiden naar het Nederlands kampioenschap. Tegenstander was TV de Hout uit Alkmaar. Dankzij een 3-2 winst plaatst ALTV zich voor de halve eindstrijd.

20190615 1751020Sharon Jellema, Anika Monte en Colin Vercammen van Budoschool Kai Sei hebben zaterdag bij het Zeeuwse Open Karate Kampioenschappen in Oost-Souburg een gouden medaille behaald. Het toernooi dat onder auspiciën staat van de Karate-do Bond Nederland telde ongeveer 150 deelnemers.

IMG 4476ALTV-ers Mats Groen en Danill van Dijk werden afgelopen weekend Nederlands kampioen Padel in de categorie junioren tot 14 jaar. De Nationale kampioenschappen Padel werden voor de derde keer georganiseerd door de Nederlandse Padelbond in Amsterdam.

-advertenties-

-goede doel-