Scheidsen 4De Zoetermeerse hockeyclub MHCZ heeft voor haar vaste kern van fluiters een unieke sponsorkleding overeenkomst gesloten met McDonald’s Zoetermeer. Het gebeurt niet vaak dat een bedrijf kiest voor sponsoring van een groep vrijwilligers binnen een sportvereniging.

rcc clubZondag 28 april 2019 komt de ICC cup (Inter Club Cup) langs bij RC Club Zoetermeer. De ICC is het enige landelijke kampioenschap voor 1:10 elektrische modelauto’s. Op deze dag racen de modelauto’s over het hagelnieuwe circuit van RC Club Zoetermeer.

IMG 5681De selectie van jongens onder 14 van FC Zoetermeer hebben alles op alles gezet om zoveel mogelijk geld binnen te halen en via crowdfunding deel te nemen aan de prestigieuze Blackpool Cup aan de Westkust van Engeland. Hun droom kwam uit en afgelopen weekend reisden de jongens naar Blackpool.

AddinkIn de opmaat naar haar 25 jarig bestaan in 2020 heeft sv Gemini naast Thema Autoschade uit Leidschendam/Stompwijk voor drie jaar een tweede hoofdsponsor: Meubel & Slaaphuys uit Delft. Samen met shirtsponsor Arriba gaat sv Gemini met hen een verwachtingsvolle toekomst in.

DSC 0809 2Walking Football vereniging Zoetermeer Oldstars organiseerde op 12 april het eerste Zoetermeerse Walking Football toernooi georganiseerd. 16 Walking Football teams uit de regio maten zich met elkaar op de velden van DWO.

DSC 3515Wethouder Ingeborg ter Laak (sport) heeft op 13 april het volledig vernieuwde kunstgrasveld van korfbalvereniging Phoenix aan het van Doornenplantsoen geopend. De wethouder wenst Phoenix veel spelvreugde en hoopt op spannende korfbalwedstrijden.

jbcclubkampioenschapAfgelopen zaterdag werd bij Jeu de Boules Club Zoetermeer de clubkampioenschappen tête-à-tête gespeeld, 1 tegen 1. Jeu de boules is in feite een teamsport, maar in deze competitie even niet. Janco van Boven won voor de vierde keer in de geschiedenis (vanaf 1978) dit kampioenschap.

20190405 190447Veertien Kai Sei karateka streden zondag 7 april voor een plek op het erepodium bij de 3d International Amsterdam Karate Cup. Met 2 keer goud en 4 keer brons, spannende wedstrijden, leermomenten en veel plezier werd het voor Kai Sei een mooie dag in Amsterdam.

united cheers kampioenDe United Cheers Cheerleaders uit Zoetermeer zijn voor het tweede jaar op rij Nederlands Kampioen Cheerleading. Zij werden eerste in de categorie Senior Cheer All Girl op het NK, dat plaatsvond op zondag 7 april in het Ookmeer Sportcentrum in Amsterdam.

gehele podium WVZDe Combi-Joker wedstrijd is voor schoonspringers uit de Regio West KNZB, buiten WVZ waren ook de verenigingen, AZC uit Alphen aan de Rijn en Joop Stotijn/DSZ uit Den-Haag aanwezig, in totaal 50 springers(sters). De wedstrijd werd afgelopen zondag gehouden in zwembad De Veur in Rokkeveen.

-advertenties-

-goede doel-